Lien’s midlife

Je huwelijksdag……………niet van Lien hoor! 😉
Neu…..van mijn ouders! Die zijn vandaag 38 jaar getrouwd……..een hele tijd……….petje af!!!
En het feit dat ze het al zo lang samen volhouden is natuurlijk geweldig! Wat alleen iets minder is, is dat ik dan dus ook bijna 38 word!!!!
Toen ik zelf puber was, vond ik iemand van 38 oud! Nu voel ik me helemaal niet oud (najaa…..op de dag na een feestje na dan)…….vind dat ik nog midden in het leven sta! Ja, natuurlijk ben ik wel moeder en ja natuurlijk beginnen de jaren te tellen, maar ik voel me hééélemaal niet oud! Niet dat ik dat nu op alle mogelijke manieren ga proberen te bewijzen hoor! Nee zo erg is het nu ook weer niet, zit nog niet in de midlife-crisis…………..of toch wel??? Hmmmmm……….
Volgens een aantal mannen in mijn omgeving begin je dan aan een minaar of een rode sportwagen! Goh, ik zal es gaan nadenken wat het dan gaat worden ;-).
Meestal heb je eerst de sportwagen nodig om daarna de minaar te scoren………..dus sorry lieffie, ik ga voor die (liever toch maar een zwarte) Porsche Boxter! Oh nee, die babyblauwe TT-cabrio was het geloof ik……… Nou ja, doet er niet toe, hoogstwaarschijnlijk gaat het gewoon geen van beiden worden.
Mocht Lien echt in die midlife-crisis belanden, dan zal een heleboel chocola me ook al een eind verder helpen denk ik zo! Bovendien wat moet ik met een Porsche of een TT als ik hem dan vervolgens door Mar10e moet laten parkeren?? Zodra ik met een auto te maken hebben die iets breder en langer is dan mijn truttenschudder, kan ik soms een beetje in de stress schieten bij erg smalle parkeerplekjes……….OEPS!
Nee, bij deze heb ik besloten dat ik zodra ik ook maar iets merk van die zogenaamde crisis, meteen naar een motorzaak scheur, mezelf in een super-gaaf-net-iets-te-strak-lekker-sexy-zwart-leren-motorpak hijs, om dan vervolgens gewoon maar de motor te pakken! Als ik dan toch wil scheuren, lijkt me dat een betere optie dan die peperdure sportwagen waar ik niet eens in kan rijden 😉
Wat heb ik weer een zelfkennis………….

7 replies on “Lien’s midlife”

Samen rijden, laat Lin het maar niet horen! Maar ik ga dus bij jou achterop, he?

Tuurlijk past Toos erop…..we zullen binnenkort wel eens een proefritje gaan maken… 😉

Makkie joh! Jij past daar echt wel op…….ik ga echt niet op ‘n Goldwing rijden omdat Toos achterop moet en zonodig confortabel moet zitten hoor! Enneh…..ik zal je bellen als ik om dat strakke-leren-pakkie ga, kan je gelijk mee en er ook ééntje scoren!
Wat nog een beter idee is, is dat jij ook ff je motorrijbewijs gaat halen!
Dan gaan we gewoon “route-66-en” in California….op een kicke Harley 😉
Nog een paar piercings & tattoo’s erbij…..and off we go……
(alsof ik dat zou durven…..pis al in m’n broek als ik aan die tongpiercing van Ar denk:-))

Tja, maar daar kan ik met m’n dikke kont niet achterop. Want als jij in zo’n fase komt, maak ik daar natuurlijk mooi gebruik van. Ik zit dan nog in m’n 25 tot 30 fase, das een mooie tijd om los te gaan. En daar we alle grote steden al aardig kunnen vinden, zeg ik; Dat komt helemaal goed!! Beb en Toos on tour, veel makkelijker ook met parkeren zo’n ding. Mars kan jij misschien de TOM-Tom rider voor ons downloaden??

Comments are closed.