Lotte V

Da’s mooi KUT………..
De uitzendingen van Lotte zijn voorlopig stopgezet!!!!!!
Lien’s blik-op-oneindig(oftelwel TV)-verstand-op-nul-momentje, kids-op-bed-ff-rust-momentje, theetje-met-koek(je)-ff-niks-momentje…………..DAT IS NU MOOI NAAR DE KLOTE!!!!
Zit er verder dus niks anders op dan inderdaad ALLE voetbalwedstrijden mee te kijken met man-lief! En zodoende zit ik dus nu naar Ghana-Italië te gapen. Nou moet ik toegeven dat die Italiaanse kerels niet onaardig zijn om naar te kijken……mooie koppies……..vooral Totti!!!! Ja hoor, je snapt het al………van voetbal heeft ze geen verstand, dus dan kijken we maar gewoon naar de lekkerste poppetjes op het veld :-).
Ach, veel verstand hoef je er eigenlijk ook niet van te hebben……..van voetbal………je hebt gewoon 90 minuten de tijd om te zorgen dat je dat (meestal) ronde balletje vaker in het doel hebt geschoten dan je tegenstander! That’s it!!!! Peace of cake zou je zeggen……..maar daar denken ze in Duitsland toch iets anders over geloof ik!
Dat het voetbal leeft hier in ons kikkerlandje dat is een feit! Overal is het oranje & rood-wit-blauw! Zelfs bij de lingerie-zaak kreeg ik vrijdag nog een rood-wit-blauwe boa kado! Ik vroeg me naderhand trouwens wel af of dat het bewijs was dat ik teveel had uitgegeven of dat het gewoon een leuk WK-gebaar was……..ik vrees voor het eerste!!!
Maar dat (waarschijnlijk door het WK voetbal) Talpa gewoon is gestopt met Lotte (voorlopig dan) dat is toch gewoon niet te geloven!!!
Nu maar hopen dat onze niet-zo-knappe, oer-hollandse superjongens de titel gaan binnenhalen! Dan is de opoffering van Lotte toch niet helemaal voor niets geweest! 🙁
“Je moet doen waar je goed in bent” en ik ben goed in Lotte-kijken (en soms nadoen)!!!!