Jezus-sandalen

Teva’s…….supergave jezus-slippers!
Kun je echt alles mee doen, lopen (goh), rennen (alsof ik dat van plan ben in de vakantie), zwemmen (handig) enz. enz. enz.
En tegenwoordig verkopen ze ze al vanaf maatje 18!!! Dat is dus echt iets wat Lien wilde hebben…….zeker voor haar kids! één van die artikelen die echt mee op vakantie moeten en waarvan ik stellig geloof dat je ze daar niet kunt kopen! En al geloof ik het wel, dan denk ik toch dat ze daar niet zulke leuke hebben als hier (hoe dom kun je zijn!).
Afin, ikke vandaag met oma en de twee koters naar een Intersport hier in de buurt……al een hele onderneming op zich……..maar alles went!
Een heel rek vol met allerlei soorten, kleuren & merken jezus-slippers. Oef…..da’s niet gunstig, want ik zag al een paar knal-roze Nikies die ook meteen de aandacht van onze dochter trokken! “Nee Lien…….TEVA’s zocht je!!! Niet doen………laat je niet overhalen!!!!!” proberen m’n hersens me toch nog enigzins richting het oorspronkelijke plan te trekken! Maar dat is zo verdomd moeilijk als je de oogjes van die kleine meid al ziet stralen bij het idee dat ze die mooie roze mag passen. Ach…….what the fuck…….
“Heb je deze ook in maatje 25 of 26?” hoor ik mezelf al vragen aan de verkoper. Met het gebruikelijke “ik ga even voor u kijken” dook hij het voorraadhok in! Leuke vent trouwens……als ik nog geen vriendje had, was ik vast even “mee-gaan-zoeken” ;-).
En ja hoor……….daar komt een paar grijs met roze jezus-slippers van Nike tevoorschijn in maatje 25……..en ze pasten haar prima! Geloof maar niet dat ik dan nog een paar zwarte Teva’s aan haar voeten krijg! Het was al oorlog dat deze even uit moesten omdat ik ze nog moest betalen bij de kassa!
Gelukkig heeft Jens nog geen eigen mening………alhoewel………in ieder geval kan hij die nog niet uitspreken! En doet hij dat wel, dan versta ik er toch geen bal van…..dusseh…..hij heeft geen roze Nikies, maar een paar stoere-zoals-geplande-Tevaatjes in maatje 18! Zo schattig…….nou nog leren lopen ;-).