Voorjaar!

Gisteren had ik echt het ultieme voorjaars-gevoel weer te pakken! Heerlijk………….
Heb eerst al het speelgoed uitgezocht……….gesorteerd…………en een hoop weggegooid (oeps…..hoezo consumptie-maatschappij?)! En ja hoor!!!! Senna vraagt vervolgens “mama, waar is mijn ridder?”! Zo’n ding uit een happy-meal waar ze al maanden niet naar omgekeken heeft! “Ik heb geen idee schat! Waar had je hem gelaten dan?” zeg ik quasi-onschuldig. Ze heeft er verder niet meer naar gevraagd………HOUDEN ZO!!! Als je niet van tijd tot tijd even schoon schip maakt met al die rotzooi………dan begint ons huis straks nog op dat van “d’n bukkum” te lijken (vrouwtje bij ons in de buurt die zelfs de kadavers nog in haar huis bewaarde). En aangezien papa niks kan weggooien, dan moet ik het maar doen!!! (Lotte zegt: “Ik ben er goed in!”)
Dus ik kan echt met recht zeggen dat ik weer last heb gehad van de voorjaars-stuipen! Het is echter wel bij het speelgoed gebleven! Nu de rest van het huis nog……..ben benieuwd hoe man-lief reageert als ik ook zijn speelgoed es ga sorteren en (vooral) weggooien! “Schat waar is m’n X-box gebleven?”…….”Nou, daar lag zoveel stof op, zodat ik dacht dat je ‘m toch niet meer gebruikte!” 😉 Handig die site van E-bay!!!!

26 replies on “Voorjaar!”

Lien luister laat maar lullen…
Geef me even een zaterdag door.
Eentje waarop Mars de hele dag thuis
is en ik je dus de hele dag kan lenen.
Graag eentje op korte termijn….

Nee…….de originele verpakking van het exemplaar “Lien” is inderdaad niet meer voorradig! En dat ZGAN kun je ook wel uit de advertentie halen hoor! D’r zitten inmiddels aardig wat km’s op……..OEPS!

Maar Mar-10, volgens mij hebben we nog meer gemeen! We hebben toch allebei ook een Assepoester?!? 😉 Maaruh….houd Arjan in de gaten!!! Voor je het weet vermoordt tie je frietpan!

P.S. Schat, ik kan je toch niet kwijt?! Ik heb de doos toch niet….uhm…verkeerd voorbeeld…. (pig)

Marcel z’n 1e frietpan heb ik een x-tje de hele nacht aan laten staan! En ik zeg je………daar kunnen ze NIET tegen!!!! Zelfs de buitenkant was gesmolten!
Lotte kan de boel dus nog saboteren! 😉

Oh, ….ik kook alleen op woensdag.
En dan eten we patat!!!
Ik zeg; “Mars we hebben 1 ding gemeen; Wij hebben een frietpan!!!”

Oh jee, Marcel zit in de “schat, ik kan niet zonder je, maar ik ga het toch proberen” fase! Maar……..zolang hij nog niet eens de doosjes van alle nieuw aangeschafte produkten kan weggooien, zal het met ‘mij-van-de-hand-doen’ ook wel niet zo’n vaart lopen!

Te koop aangeboden:”ZGAN (nou ja, bijna dan) Vrouw, kan heeeeel goed opruimen!!”, Reageer nu en krijg de schoonmoeder er gratis bij!!!! (pig)

Comments are closed.