Lien’s rijgedrag II

Ben vandaag in m’n ‘rechts-inhaal-mood’ …………….
Ik word werkelijk niet goed van al die mafkezen die maar links blijven rijden terwijl er rechts helemaal niks te zien is! Echt………in de verste verte geen auto te bekennen! Maar ja……….je moet es een vrachtauto (2 km. verderop) tegenkomen en er dan niet meer tussen kunnen! Nee…….lekker links blijven zitten met z’n allen……..stomme hollanders!
En dan hadden we ook nog de ‘pech’ dat het zonnetje vanochtend zo lekker schijnt!!!! Want ja………met dat heerlijke zonnetje op je voorruit zien we ineens niks meer en gaan we gewoon voor het ‘gemak’ allemaal maar es op onze rem staan! Gevolg………FILE…….zonder enige echte oorzaak!!!
En natuurlijk dachten die ‘links-rijders’ op hun beurt “kijk daar gaat weer zo’n scheurneus met ‘r truttenschudder, de file rechts voorbij en dan straks weer voor mij invoegen zeker!”. Nou………Lien was in de ‘rechts-inhaal-mood’ dus JA……..al meezingend met de nummers die door 538 werden gedraaid en genietend van het heerlijke zonnetje……….ben ik een hele rij rechts voorbij gereden! HET IS GOED ZEKER !!!!!! Dus ‘links-rijders’…….Lotte zegt: “wen d’r maar aan!”

2 replies on “Lien’s rijgedrag II”

Comments are closed.