Voorjaar!

Gisteren had ik echt het ultieme voorjaars-gevoel weer te pakken! Heerlijk………….
Heb eerst al het speelgoed uitgezocht……….gesorteerd…………en een hoop weggegooid (oeps…..hoezo consumptie-maatschappij?)! En ja hoor!!!! Senna vraagt vervolgens “mama, waar is mijn ridder?”! Zo’n ding uit een happy-meal waar ze al maanden niet naar omgekeken heeft! “Ik heb geen idee schat! Waar had je hem gelaten dan?” zeg ik quasi-onschuldig. Ze heeft er verder niet meer naar gevraagd………HOUDEN ZO!!! Als je niet van tijd tot tijd even schoon schip maakt met al die rotzooi………dan begint ons huis straks nog op dat van “d’n bukkum” te lijken (vrouwtje bij ons in de buurt die zelfs de kadavers nog in haar huis bewaarde). En aangezien papa niks kan weggooien, dan moet ik het maar doen!!! (Lotte zegt: “Ik ben er goed in!”)
Dus ik kan echt met recht zeggen dat ik weer last heb gehad van de voorjaars-stuipen! Het is echter wel bij het speelgoed gebleven! Nu de rest van het huis nog……..ben benieuwd hoe man-lief reageert als ik ook zijn speelgoed es ga sorteren en (vooral) weggooien! “Schat waar is m’n X-box gebleven?”…….”Nou, daar lag zoveel stof op, zodat ik dacht dat je ‘m toch niet meer gebruikte!” 😉 Handig die site van E-bay!!!!

26 replies on “Voorjaar!”

Nou Kock, ik ga maar eens afzakken naar het kleine huisje.
Eens kijken of m’n schatje al thuis is. En anders even uitzoeken
welke afstandbediening ik moet gebruiken voor de frietpan!! Lof Yoes
Laat Lotte mij even een data doorgeven…… Byeee

Schat, nog even over “normaalgesproken zie je eruit als 80!!!”, heb je weer aan de mannenburgers gezeten? 😉

Ik zeg:”Opkrikken, spanning controleren en doorsmeren graag”.
We (Arjan & ik) zijn er goed in!

P.S. 3 bar is voldoende (pig)

Reneeke…….weet je wel hoeveel je kan shoppen voor het geld van een relatie-thera-peutje (ja goed gespeld!)?????? En hoeveel massages je daarvoor kan laten doen???????En ik kan je verzekeren…..SHOPPEN HELPT!!!!! Wel voor Lotte tenminste 😉

Comments are closed.