Vakantie!!

Al is het maar voor een paar daagjes………….
België…….watch out………here we come!!!!!!
Alles zit in de auto (pfffff……….gelukkig :-)) en man-lief heeft niet eens geklaagd (zal m’n log gisteren wel gelezen hebben…hihi)!
Hij heeft me alleen af en toe aangekeken met zo’n blik van “ben jij wel wijs?” en “hoe lang gaan we in hemelsnaam weg?” 🙂
Maar hééééééél wijselijk heeft’ie z’n mond dichtgehouden om vooral de sfeer niet meteen te verpesten……hij kent me!!!
Bovendien heeft’ie zelf ook nog het één en ander toegevoegd aan ons “vakantie-assortiment”! (beertender en de nodige fustjes)
Maar het allerbelangrijkste (op de kids na dan) hebben we!!!! DE iPOD!!!!!!!……..nog es wat extra nummers erop gezet, want zeg nou eerlijk 5000 nummers voor een heel weekend, is natuurlijk niet voldoende!! 😉
Patrick je hebt helemaal gelijk gehad!!! Hoeveel Gb je iPod ook heeft………’t is nooit genoeg!!!!
Het is nu dus wachten op de familie Van der Linden uit Arkel, bent benieuwd hoe afgeladen die hier verschijnen. Zal wel niet veel beter zijn dan hier, verwacht ik…….
Voor dochter-lief duurt het allemaal veelste lang, die zit nu voor de 3e x Toy-Story (top-story volgens haar) te kijken en wilde eigenlijk haar badpak al aan………brrrrrrrrrr……..
Weet niet of ik ergens dit weekend tegemoet kan komen aan mijn “log-verslaving” maar dan zullen jullie het ongetwijfeld lezen!
En anders ‘bis später’ ……