Lien’s weekendje weg

Lien gaat een paar dagen op vakantie en neemt mee…………
Nou…….als het ff kon……ALLES !!!! Wat een drama…….voor een paar daagjes!!!
Is natuurlijk weer iets typisch vrouwelijks om gewoon altijd veelste veel mee te nemen, vooral sinds we kindjes hebben!
Ik zie altijd al vantevoren hele klodders eten rondvliegen en bekers drinken om gaan, dus vind dan ook dat ik genoeg schone kleertjes mee moet nemen! Maar moet ik nou voor een kindje van 3…..1 badpak en 3 zwembroekjes meenemen??? Het is wel een meisje dus dan is het geoorloofd, toch? Heb immers voor mezelf ook voor iedere dag een andere bikini……oeps……..sorry Mars, mijn laatste aankoop van 2 bikini’s vorige week was misschien toch niet echt nodig……. Ach ja, heb ik ze meteen voor de zomervakantie….of werkte dat niet zo? En moet ik dan toch weer de nieuwste mode hebben? Tja……man-lief…..wen d’r maar aan!!!
Het ergste is dat ik nu voor Jens nog moet gaan sorteren/klaarleggen. Toch is het voor kereltjes een stuk makkelijker…..alles kan wel met elkaar gecombineerd worden, dus heb ik minder nodig (denk ik nu nog héééél positief)…..
Maar……….we hebben inmiddels ook een burgerlijke auto…………kan een hoop in (moet toegeven het is nog geen Hummer), het zal best allemaal meekunnen! Ik hoor man-lief nu al vloeken alst’ie morgen alles mag inladen…….hihi 😉
Oh oh…..hoe moet dat in godsnaam als we van de zomer 2 weken weg gaan!!!!!!!
Toch maar die Vito aanschaffen schat?