Wie is Lotte???

Ja hoor……….back in the city!!!
Na een te gek weekend kan ik jullie vertellen dat ik het toch voor elkaar heb……….ik heb een nickname!
En nee……..het is niet “Lien Poets” maar “Lotte”!!!!!! Ik heb (tot mijn spijt) de serie nog niet gezien, maar sommige akties van mij tijdens ons centerparcs weekend heeft de rest doen besluiten mij voortaan Lotte te noemen! Vanavond zit Lien dan ook om 19h00 voor de buis om te kijken wat voor belachelijk persoontje die Lotte dan wel niet is…………
Het schijnt dat ze een jampottenbrilleke op haar neus heeft en directie-secretaresse is (daar heb je natuurlijk al enkele overeenkomsten….;-))………..maar toch ook lief en intelligent is……nou kom maar op…….nu zal ik het met eigen ogen zien ook!
Eerst even checken of ik wel een annuleringsverzekering voor de zomervakantie heb afgesloten, want (Arjan & Mar10e!!!!) dan gaat dat feest natuurlijk mooi niet door!!! 🙂 hihi………echt wel…………dan gaan we waarschijnlijk weer net zo veel lachen als nu (m’n kaken doen er nog zeer van).
Het weekend begon al super met de surprise die Mar10e had georganiseerd………de dames hadden hun eigen “do not underestimate the power of pink chicks”-shirt en de mannen hun “ik ben er goed in…….op mij…….wen d’r mar aan”-shirt. We waren dus al een aardig belachelijk stelletje toen we vertrokken vrijdagmiddag! Enfin…………de hele Familie Doorzon ingepakt, aangekleed, opgetuigd……..in de auto en hupsakee naar Lommel! Arjan voorop want die wist de weg………nou moet ik zeggen dat ik het toch echt heel knap vind om stug de andere kant op te blijven rijden als wat “Truus” (van de navigatie) roept! Wie noemden we nou ook al weer Lotte??? 😉
Vanochtend voor vertrek weer een “Lotte-aktie” in de badkamer………oeps…….de vloer was glad…….resultaat: bloeduitstorting van zo’n 10 cm!!!! (op mijn “witvis”-benen)
MAAR……………tijdens het opruimen/inpakken bleek dat we toch nog een “Lotte-2” in huis hadden…….
Kastje met nootjes/chips/snoepgoed uitgeruimd (onbegrijpelijk maar er was toch nog het ÊÊn en ander over) en wat blijkt………d’r lagen muizenkeuteltjes……..;-)………… Mar10e is waarschijnlijk nog nooit zo lenig geweest……in 1 sprong stond ze boven op de eettafel om er hard gillend het eerste half uur niet meer vanaf te komen!!!!!!!!!!! De muisjes vonden de tijgernootjes, Jens z’n starterskoekjes en de speculaasjes waarschijnlijk erg lekker……..ze hebben er tenminste goed van gesnoept!
Maar goed dat deze “Lotte” er niet zo erg bang van was (had eerlijkgezegd ‘s-nachts wel een hoop getrippel gehoord, maar ik dacht dat het de eekhoorntjes op het dak waren ;-))……….alles weggegooid en opgeruimd……weer klaar voor vertrek!
Moe maar voldaan (net als na een potje lekkere sex) zijn we weer thuis………..bezig met het opruimen van de hele teringzooi (idd ook net als na een potje………….;-)) !!!!
Morgen weer back-to-reality……..zucht

7 replies on “Wie is Lotte???”

Vrees dat Mar10’s assepoester ook gewoon is werken vandaag! Wordt het toch weer vanavond flink aan de slag……..

Jammer trouwens dat je de zooi na zo’n weekendje
ook niet even zo kan afvegen met een “waswandje”!!

Hou nou op Mars!!! Straks moeten we nog in Micky Mouse T-shirt naar Spanje!!!
🙂 lof yoes 10us
Groetjes,
Lotte

“Who’s the leader of the club that sings for you and me?”
M-I-C-K-E-Y-M-O-U-S-E
“Mickey Mouse!!!! Mickey Mouse!!!!” 😉
Kuzzzz…..

Comments are closed.