Elvis Presley jurk

Geslaagd………voor carnaval!
Zojuist met de hele familie (ja echt waar!) naar de stad geweest om een originele outfit voor carnaval te zoeken….
Mijn idee om als Heidi uitgedost te gaan hossen stond als paal boven water, totdat ik natuurlijk die veelste korte jurkjes ging passen!
Allereerst had ik maat 40 nodig anders ging de rits niet dicht en een normaalgesproken 36/38-er vindt dat idee al niks……
De decolleté was superlaag, waar natuurlijk een beetje man geen enkel probleem mee heeft ;-)……en dat wordt dan vervolgens weer zéér gevaarlijk met carnaval! Na de nodige fusten bier wordt iedereen wat vrijer en zijn er toch altijd van die figuren die denken overal aan te mogen zitten……nou NIET bij deze dame dus!!! Laat ik dan maar de verstandige 37-er zijn en die uitdaging niet aangaan…..
Bovendien zijn wij (de dames –> Mar10e en ik) het er over eens dat we eerst 3 weken aan één stuk op haar “de Vries” (trilplaat) moeten doorbrengen voordat het enigszins geoorloofd is om in veelste korte rokjes/jurkjes te verschijnen!
Mij werd nl. deze week nog de vraag gesteld: “hoe noemt men het randje vet rond de vagina?” en het antwoord was “VROUW”…….
De hint is duidelijk………..weg met de Heidi-outfit 😉
Maar wat gaan we dan in hemelsnaam aantrekken………..sjesus………waarom moest ik nou zo nodig mee naar die carnaval???
Gevonden!!!!!……..ik ga als Elvis vrouw……..en nee ik ga niet precies uitleggen wat dat weer voor nieuws is, maar het is stoer!!!!
Wel een jurkje (en voor de liefhebbers een kort jurkje, maar net niet te……..als je begrijpt wat ik bedoel)….
Ik beloof jullie………DE FOTO VOLGT !!!! 🙂

7 replies on “Elvis Presley jurk”

Arjan is er van overtuigd dat jouw kinderen beter zijn te handhaven als jij gewoonlijk en dan helemaal na een feestje. En ik denk dat die daar nog wel eens gelijk in zou kunnen hebben, Lien?

Tja, dan moeten we het maar (zonder Willem Ruis kostuum en bijhorende muziek) herhalen in Spanje!! Maar euh….dus jij kunt je “kleine” beter in de hand houden? (Nee, ik wil het helemaal niet weten 😉 )

Ik denk het niet dikkop ik zou alleen op de kinderen passen. De kleine dan wel te verstaan zijn wat beter in de hand te houden.

Ik zeg:”Niet luisteren he?”. En Lien missen in een kort rock&roll rokje….en een hoop bier mislopen 😉
Maar euh….ik denk dat ik het te druk heb met k*t roepen tijdens het domste feest ter wereld (zouden ze in Acapulco er ook zo over denken?), ik denk dat Lien zichzelf wel kan redden….anders is Nicole ook nog in de buurt 🙂

P.S. We kunnen nog kaarten regelen hoor!

Nou Ar….je weet hoe Mars bier drinkt, dus dat op z’n vrouwtje letten kun je wel vergeten, da’s eerder andersom 🙂 hihi
Enneh, voor jou wil ik dat Elvisjurkje wel meenemen hoor….mag Mar10 het lenen tijdens ons weekendje 😉

Zo tot nu toe nog geen commentaar gegeven maar nu gaat het toch mis. Ik zeg de lul wil niet mee carnavallen. Beetje dom he mist nu de mooiste vrouw van brabant en omstreeeeeeeken in een kort Elvis jurkje. He vreselijk lelijke vent zal je een beetje goed op je vrouwtje letten tijdens dat domste feest ter wereld. En Alien zie je over twee weken in je Elvis jurkje???

Comments are closed.