Lien’s Ipod III

Jullie snappen het al?!!! IK HEB “M ….. hihi …. EEN WITTE 🙂
En hij is KEI-GAAF…….
Marcel heeft de muziek mogen uploaden om hem daarna heeeeeeeel erg snel af te staan, zodat ik lekker meteen kei-hard heb kunnen meelallen met oa Lucie Silvas (Breath in & Forget me not…….echt supernummers……vindt Lien tenminste), Live (I Alone), Racoon (Love you more & Laugh about it), Kathie Melua (Thank you stars & Just like heaven) enz.enz.enz.
Vanmiddag heeft Marcel ‘m voor me opgehaald in Tilburg en er staan inmiddels een kleine 5000 nummers op……kan mar kieze! Gelukkig dus niet alleen nummers van de Chemical Brothers etc…..geloof dat zelfs Fransje er al op staat………hij gaat goed 😉
Die iPod heeft alleen 1 nadeel………je vergeet de hele wereld om je heen als je zo in de muziek zit………en dat kan vervolgens weer erg verslavend werken………..bovendien kan er nu nog slechts 1 iemand tegelijk luisteren……..blijven er 2 opties over:
1) NOG EEN iPOD (voor Marcel dan)
2) een splitter (minder goeie optie……want dan moet Marcel naar mijn (kut)muziek luisteren :-))
Natuurlijk moet ik er eerst nog een mooi roze hoesje bij scoren!!! Want die loop ik nu toch mooi mis………
Weer typisch vrouwelijk he?! Altijd iets te zeiken……….sorry guys!
Nu nog vragen of Marcel er ook wat carnavalsnummers op wil gooien, zodat ik die alvast kan oefenen voor volgende week! BOEM IS HO…..TUUT TUUT………..kan ik de hele week op m’n werk meezingen (lieve collega’s bereid je maar vast voor).
Kortom………..die Ipod is echt KICKE 🙂

18 replies on “Lien’s Ipod III”

Zo hebben dat ding. Lag uitgeput te denken aan m’n zojuist gescoorde I-pod. Zegt die; ” Nu jij toch zo ding gaat halen, moet je er voor mij ook een meenemen . Wil er graag 1 van U2 die schijnen er ook te zijn. Met nummers er al op, ook die nog niet eerder zijn uitgebracht!” Belachelijk…. Heb ik daar zo voor moeten zweten!!!

Lien, zou dat nou een onderdeel zijn van het vrouwelijke randje. Ongetwijfeld!! Maarre Ar is geschoren dus ik ga m’n I-POD scoren ;)… Weltrusten Sprang, Kuzz…

Nou Mars! As gij morrege ok nog met die iPod van mij wil spelen…..nou eh……dan moet je dat ook verdienen….(devil)
Arjan….van jou kan ik ook nog het ÊÊn en ander leren merk ik wel 🙂

Comments are closed.