ShopAholic

Kennen jullie dat gevoel??
Waarschijnlijk niet, maar iedereen die Shopaholic van Sophie Kinsella heeft gelezen weet exact wat ik bedoel!
Bij alles wat je ziet, gaan die radartjes in je hoofd rond……en die stoppen gewoon niet meer totdat je datgene echt hebt gekocht!
Gelukkig (voor onze financiële situatie) is het bij mij niet zo erg als bij de hoofdpersoon in het boek…..maar toch…..ook bij mij kan het soms behoorlijk ernstige vormen aannemen.
Van de 2e iPod zie ik toch voorlopig maar even af………eerst maar es kijken hoeveel de 1e gebruikt wordt.
Marcel moet er dan natuurlijk niet alleen de Chemical Brothers, Junkie XL en Underworld op gaan gooien want dat is van die muziek waarvan ik echt een SHOPAHOLIC word! Ik kan hem verzekeren dat als ik een half uur aan één stuk daarnaar moet luisteren ik vervolgens naar de winkel sjees en alles koop wat los en vast zit om dat onrustige kutgevoel wat ik van die muziek krijg er weer ff uit te werken! Als tegenactie kan ik er natuurlijk ook alleen maar Fransje Bauer en Jantje Smit op zetten…..(heb al lol als ik zijn gezicht voor me zie………”als sterren aan de hemel staan”)
Om even terug te komen op winkelende vrouwen……………dat is dus echt iets wat mannen nooit zullen begrijpen…….op homo’s na dan! Wat dat betreft is de meest ideale man eigenlijk een homo……….kun je uren mee kletsen zonder eigenlijk iets zinnigs te zeggen, ze zien er gelikt uit en houden ook nog es van shoppen……..wat wil een vrouw nou nog meer???
Ehhhmmm……bietje sex op z’n tijd??? Laten we het dan toch maar bij die niet-geschoren, niet-winkelende, bier-drinkende en kut-roepende mannen houden…….tja het is wat!
Oh ja, Marcel, ik heb net nog de webwinkel van onze vriendin Marianne (www.leukekinderkleding.nl) leeggekocht, dus vooruit je hebt de eerste dagen alleenrecht op de nieuwe (nog steeds te bestellen) iPod 😉
Hmmmm trouwens kreeg je bij de LOI niet gratis een MP3????

3 replies on “ShopAholic”

Is toch een geweldig idee!? met 2 kids op je gemak de winkels doorzoeken
naar de nieuwste trends en de juiste maat(!!!) werkt voor geen meter.
En op deze manier kunnen we een beetje bijkleppen, shoppen, trainen en
ons kamelenpak verder verslijten. Dit pak kun je trouwens ook op carnavals-maandag-ochtend (leuk woord voor scrabble)aan doen ben je lekker snel klaar en zie je er toch een beetje raar (sorry) uit!! Als al die ander joggingpak-moeders iets normaals aandoen, val je nog op ook. Misschien krijg je dan nog korting in de Beekse Bergen!?
Ga ermee stoppen want dit is niet meer serieus, maar wel een beetje melig (ha ha ha ha ha ha)Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nou………da’s ook geen verkeerd idee! Buuv??

Volgens Marianne nog geen aandelen zolang ze nog geen winkelmandje op haar site heeft 😉

Met winkelen bedoelen ze toch iets anders dan door deze locaties heen lopen en tegelijkertijd te trainen voor de 80?

En hoeveel aandelen hebben we nu in die shop? 😉

Comments are closed.