Lien’s preventief blarenspul

“Hallo, hebben jullie niks preventiefs tegen blaren?” hoor ik mezelf vragen aan buuv!
Die zich vervolgens rotschrok om mij in de apotheek waar ze werkt te zien verschijnen. Gelijk bang dat ik kwam vertellen dat ik er vanaf zie om te starten morgen. “Daar heb je er weer zo één” antwoord ze lacherig. “Ik ben eigenlijk best zenuwachtig” zegt ze vervolgens. Niet zo raar natuurlijk. Hééééél normaal……..een beetje gezonde spanning moet er gewoon zijn! En natuurlijk geldt dat ook voor mij. Als ik aan morgen denk, gieren ook de zenuwen al door m’n lijf. Maar het lukt me nog steeds om mezelf tot kalmte te manen en de boel een beetje te relativeren. Het is gaaf om te proberen, maar de wereld vergaat niet als ik het niet haal………toch?
Wel moet ik minstens een half jaar aanhoren dat ik ben afgehaakt, zowel thuis als op m’n werk…….vrees ik. Maar ook dat kan weer een positieve kant hebben…………heb ik in ieder geval weer genoeg stof om over te loggen :-)……..
Qua werk wordt het even een ander probleem. Natuurlijk heb ik maandag vrij genomen, maar eigenlijk kan het helemaal niet! Ik kom om in m’n werk…… 🙁 Gisteravond al doorgewerkt en ik denk dat ik dat vanavond ook nog maar even doe. Van start gaan met m’n laptop op m’n buik is immers ook geen optie……….of toch wel? Hmmmmm……..neu……..ik denk dat m’n draadloze netwerk-kaart het niet trekt, maar het zou wel een goeie manier zijn om man-lief altijd te kunnen bereiken…..hihi! En bovendien zou ik wel online kunnen zoeken naar blarenspul ;-)……. Tot nu toe is het enige preventieve middel “NIET GAAN LOPEN”, maar ja, da’s ook geen optie!
“krggggg krggggg krggggg………hier mamazoeloeLOTTE……..voor papaMARCELtango……..hellup…….blarenalarm” via de walky talky is misschien ook nog een optie……….

2 replies on “Lien’s preventief blarenspul”

En daar kom je nou mee???!!!!! De apotheek is nu dicht…….en jij hebt weekend! Dat zou idd dé oplossing wel eens kunnen zijn……… 😉
Gewoon maandverbandje is niet genoeg zekers?
Ik ga gewoon in zo’n dixie pissen en nee buuv………waag het niet om hem om te gooien als ik erin zit!!!!

He lotje, hebben we nog tena lady’s nodig voor onderweg, kunnen we gewoon doorlopen zonder te stoppen om te plassen! Als ie dan vol zit en tussen onze knieen hangt moeten we wel even verschonen! We hebben heeeeele grote
en daar kan heeeeeeeel veeeeeeeeeel in (ha ha ha ) Groetjes.

Comments are closed.