Lien’s chaos

Wat een toestand in Huize De Kock!!!
Ik ben helemaal de kluts kwijt……….en dat allemaal door die stomme 80 v.d. Langstraat. Ik kan me nergens meer toe zetten….. Iedere dag heb ik me al van alles voorgenomen om te doen (op huishoudelijk gebied dan vooral) en wat heb ik tot nu toe gedaan???? Nou????? HELEMAAL NIKS!!!!! En nu moet Lien ook nog overwerken vanavond (gelukkig wel gewoon thuis) dus komt er weer niks van stoffen, zuigen, dweilen en zemen!!! Er zitten gewoon te weinig uren in een dag…….. Ik ben gewoon niet vooruit te branden. Aan de andere kant kan ik ook gewoon zeggen dat ik m’n krachten aan het sparen ben voor dit weekend :-). Eigenlijk nog niet zo’n stom idee!
En dan ben ik eindelijk zover dat ik in gedachten de emmer al met sop aan het vullen ben, maar nog even m’n mail check voordat ik er daadwerkelijk aan ga beginnen en wat denk je? Een mail van mijn ex-man………..met wie ik al meer dan 10 jaar geen contact meer heb! Ik zeg je dat je dan toch enigszins met stomheid geslagen bent. Leuk hoor om wat van hem te horen en zeker om te lezen dat het goed met hem gaat! Ik gun hem en zijn familie het allerbeste………..en dat zeg ik niet omdat mijn log voor iedereen toegankelijk is!!!! Dat wij het niet samen hebben gered wil nog niet zeggen dat ik overloop van negatieve gevoelens, in tegendeel…….eigenlijk heb ik die niet gehad…….gelukkig maar.
En ondertussen komt die 80 maar steeds dichterbij…….. En deze keer wordt de 1e keer dat ik hem onder het pseudoniem Lotte ga lopen……..als dat maar goed gaat :-). In m’n dromen ben ik al allerlei obstakels tegengekomen op die 80 km…….en het grootste obstakel waren m’n eigen benen ;-)….
Oh wat ben ik toch een debiel om er wéér aan te beginnen! En oh wat heb ik er stiekem toch weer zin in……..ondanks de zere voeten, de blaren, de spastische spieren, de pijnlijke gewrichten, het slaapgebrek en de enorme vermoeidheid die me te wachten staan!!!
Gelukkig staat man-lief de hele nacht tot m’n beschikking……één telefoontje en hij komt me halen…….een geruststellende gedachte, die ik weer snel uit m’n hoofd moet bannen want NATUURLIJK is dat NIET nodig! Ik ga hem gewoon uitlopen……….DIE VERDOMDE 80!!!

4 replies on “Lien’s chaos”

“krgggkrgggkrggg”……”hier mamazoeloebimbo voor papacharlietango”…..Is het geen optie om die walky talky mee te nemen? Die doen het nl. ook in tunnels….. 😉

Na 25x slaap ik volgens mij in een tunnel…..
Tuuutuuuutuuu…..deze telefoon is niet in gebruik….

Thnx…..enneh…..goed idee!!! Dat van 80x bellen bedoel ik……..hihi……..hij zal weten dat’ie met ‘Lotte’ samenwoont! Ik loop dan natuurlijk wel het risico dat’ie na zo’n 25x niet meer opneemt en als ik hem dan echt nodig heb……tja……dan heeft ‘Lotte’ een probleem! Ik vond trouwens 80 min. lopen ook nog een goeie optie! Dat haal ik met gemak….

Hee Lotte … uiteraard komt het allemaal goed … je kan die 80 immers steeds relativeren … 80 passen, 80 meter, 80 telefoonpalen … je loopt de 80 altijd uit 😉 en als Marcel teveel piept dan bel je hem ‘s nachts maar 80 keer op om te zeggen dat het goed gaat … SUCCESS !!

Comments are closed.