Lien’s “moment van de waarheid”

“ik voel me kei-goed, ik voel me kei-goed……..jullie kunnen mij niks maken………..ik voel me kei-goed, ik voel me kei-goed………ik schreeuw het van de daken”
Om dan maar even in Hans-Teeuwen-termen te zingen!
Goed geslapen vannacht, fris opgestaan vanochtend, dusseh………..kom maar op met die 80! Natuurlijk is dit ook een staaltje NLP (Neuro Linguistisch Progammeren…….oftewel een chique term voor het hele “tjakka-verhaal” van Emiel Ratelband :-)) om mezelf op te peppen. Maar ook dat is nodig! Ik zal toch allereerst zelf erin moeten geloven, voordat ik het werkelijk kan gaan doen. Alles is zo goed als klaar. Spullen liggen klaar, wandel-outfit is schoon, schoenen staan al in de hal (ook meer uit gemakzucht na het lopen van afgelopen week), spieren voelen soepel, voeten zijn er klaar voor (op intapen na) en het feit dat ik vanochtend al met m’n vinger tussen de sluiting van m’n heuptas heb gezeten, blijft een kleine bijkomstigheid………..oftewel een typische “Lotte-aktie” en tja………..die zal er vandaag ook wel bijhoren. En zeg nou zelf: als het niet erger wordt dan dit, nou dan valt het alles mee…….zolang ik de -tig rolletjes verband en kilo’s pleisters van Mar10e niet nodig heb…….. Ik hoop trouwens wel dat m’n WA-verzekering nooit op de hoogte komt van alle “Lotte-akties” in het verleden, want dan wordt accuut de verzekering éénzijdig opgezegd.
Nu nog m’n I-Pod (nog steeds zonder roze hoesje) even goed voorprogrammeren (hellup Mars…….hoe doe ik dat???) zodat alle voorkeur-liedjes er in 1x uitkomen en dat ik niet met superdikkeworstenvingers steeds een nieuw album moet zoeken! Komt goed………….’t is nog geen 21h00……..
Voor iedereen die me nog smst, sorry als het niet meer lukt om trug te sms-en…….ligt dan niet aan de wil, maar aan de al eerder genoemde te-dikke-hema-worsten-vingers!
Ik zou zeggen: “tot maandag……….of zoiets………..of zo-ergens”

5 replies on “Lien’s “moment van de waarheid””

Pat: was het bedoeld voor het biertje of de massage? 😉 Anyway….te laat…..
René: sorry dat het zo lang duurde voordat Lien’s story van de 80 erop stond, maar ik moest een beetje rustig opstarten en ik kan je vertellen dat gisteren m’n vingers te dik waren om de toetsen te bedienen 🙂

Sterkte!! Je zult aan de finish versteld staan van jezelf. Je kunt het!!

PS: ik pak vanavond wel een extra biertje…

Comments are closed.