Lien’s iPod

“Mars……….ik wil eigenlijk ook zo’n ding……..een witte” zei ik laatst op de liefste toon die er bestaat! Was niet nodig, want Marcel had ‘n iPod al maanden bovenaan z’n lijstje staan! Zo gaat dat met mannen…..en als het bovenste eindelijk is aangeschaft dan wordt het lijstje pijlsnel weer aangevuld met weer één van de nieuwste gadgets. Mannen blijven natuurlijk kinderen, alleen hun speelgoed verandert!!!! En zeg nou eerlijk ladies……..eigenlijk vinden we dat alleen maar leuk! Zolang hij met de regelmaat van de klok ook nog met ons blijft spelen……..OEPS……
Maar dat was nog niet alles. “Mark heeft er ook nog zo’n hele gave Bose-box bij” zei ik vervolgens. (Mark = een collega)
“Ja en? wat moet jij met zo’n ding?” was de vraag. “Nou, nix…….maar het ziet er zo kei-gaaf uit” zei ik vervolgens (nog net niet springend en stampvoetend van IK WIL “M, IK WIL “M, IK WIL “M) Ben er inmiddels achter wat zo’n Bose-box dan weer kost, dus ik moet eerlijk bekennen dat er wel een goed argument voor nodig is om ‘m aan te schaffen.
Maar de iPod……… 🙂 🙂 🙂 met een beetje geluk heb ik ‘m volgende week…..hihi….een witte!
Mark (die vandaag naar Singapore vertrekt) is op pad gestuurd met lijstje (type, kleur, prijs) en zou voor me kijken of hij daar een stukje goedkoper is (zit er misschien toch nog die Bose-box in….snap je?)! Je snapt dat als hij er werkelijk ééntje voor mij scoort hij de liefste collega is die er bestaat………..(hopelijk leest hij dit nog voor d’ie vertrekt…..hihi)
Dus binnenkort………..gaat deze dame samen met de buuv………….SPORTEN in hun JOGGINGPAK en met een iPOD !!!!!!!!
Als dat niet kicke is………….ipod.jpg

4 replies on “Lien’s iPod”

Comments are closed.