Surprise!

Wat heb ik nou weer aan m’n fiets hangen??? Kom op Mar10e……….vertel, vertel, vertel………wie A zegt moet ook B zeggen.
Heb net zitten msn-en met Mar10e en ben er zo achter gekomen dat ze in Arkel een “leuke verassing” hebben (ga ervan uit dat het voor mij is, dat kan dus ook nog anders uitpakken) Ze hebben zelfs om m’n maat gevraagd………krijg nou wat! S, M, L…………..tja dat ligt eraan waar natuurlijk! 🙂
M’n kont is M, m’n taille (soms) S en ja……….waar zal ik dan L hebben??????? hihihi
Ik ben zelf erg goed in het geheim houden van dingen, maar als ik weet dat iemand anders iets geheim houdt voor mij, dan word ik echt stiknieuwsgierig!!! Wisten jullie dat secretaresses bekend staan als de meest nieuwsgierige wezens op aarde? En het ergste is dat ik denk dat het klopt…..

4 replies on “Surprise!”

de aard van de pink tjikkies bedoel je?! Ja……..vrees dat je gelijk hebt…..
Maar ben nog steeds stik-nieuwsgierig hihi

Nee hoor Lien, wordt heust leuk!! Kan het van de week ophalen; “De chicks vs. de mannen” (Najaa… mannen> Jens man in wording, dat kan nog goed komen en boys!)

En over die surprise!!! Ik heb het gehouden op XXXL, dat is voor een kamelensmoking toch echt het prettigst.

“Wisten jullie dat secretaresses bekend staan als de meest nieuwsgierige wezens op aarde? En het ergste is dat ik denk dat het klopt…..” Tjaa, ik dacht een nieuwe functie, dan gaat dat wel over maar nee hoor. Ook op deze stoel blijft deze eigeschap aanwezig. Ik denk Lien dat we moeten toegeven, dat het in ons zit. “De aard van het tsjikkie…!!!”

Comments are closed.