Lien’s manneke 1 jaar!!!

Zondagavond 20h00………
Eindelijk zit Lien met haar benen omhoog, in kamelensmoking, kids op bed, laptoppie op schoot, theetje en een overgebleven taartje bij de hand, te loggen over het afgelopen weekend (wat gelukkig by-the-way nog niet om is!!!). Als ik eerlijk ben, kan ik alleen maar zeggen “Je wordt ouder mama!” Het was een druk & vermoeiend, maar ontzettend gezellig weekend. ‘Ons Jensje’ is gisteren 1 jaar geworden! Zo’n mijlpaal kun je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan………tig uitnodigingen verder, hadden we gisteren dus zo’n kleine 40 man op bezoek…….kleine & een hoop grote kinderen als je begrijpt wat ik bedoel!!!! 1 jaar en weet je wat voor kado’s hij heeft gekregen????? Nou bijv. een Carrera Racebaan met alles erop en eraan………je begrijpt dat ik me afvraag hoeveel grote kids binnenkort bij ons languit op de grond liggen!!!! En het feit dat ze daar liggen en met de racebaan spelen is nog niet zo erg……….maar ze zuipen dan ondertussen natuurlijk ook weer m’n koelkast leeg!!!!!! Kinderfeessie…………alleen aan bier zijn er al 5 fustjes en een krat genuttigd!
Maar ons ventje was helemaal jarig…….compleet met feestmuts (gemaakt bij Bruintje Beer (KDV)….zo ben ik dan ook weer wel) die hij keurig op hield, heeft’ie in de taart zitten graaien. Jammer genoeg ging hij vervolgens niet met die hand naar z’n mondje. Hij at het niet op……zat gewoon alleen te kliederen.
Een aantal vrienden vroeg belangstellend hoe het met me ging…….nou wat denk je???…….stukken beter dan vorig jaar natuurlijk!!! Lig nu niet in het ziekenhuis, heb nu geen ontplofte egel, geen pijnlijke hechtingen, geen nachtvoedingen, geen dikke buik, geen borstvoeding, geen kraamtranen, geen hormoonschommelingen…….alhoewel ;-)! Werd gisterochtend om klokslag 04h20 wakker…….precies op dat tijdstip vorig jaar dacht ik: “Oh shit……ja……dit is het…….waarom wilde ik ook al weer een tweede………shit……..AUW……..MARS HET IS BEGONNEN!!!!!” Tja…..al enkele dagen had ik ‘s-avonds last van voorweeën waarbij ik mezelf steeds afvroeg “Is dit het nou…..zou het gaan beginnen?”! Zolang je dus nog twijifelt is er niks aan de hand!
Voor mij zit het erop in ieder geval……….Lien is er klaar mee……….geen ontplofte egels meer voor Lien!
Het enige puffen wat Lien nog doet, werd gister veroorzaakt door het opruimen van de hele bende en geloof me…..daar herstel je een stuk sneller van!!! 😉

4 replies on “Lien’s manneke 1 jaar!!!”

Een reactie van één v.d. verjaardagsgasten ;-):

Nou ik heb net de web log gelezen, en ik weet wie er mede schuldig is aan het vele zuipen!!!

Weet je wie?? Wij

Aan de ene kant is het belachelijk op een kinderfeestje, maar aan de andere kant dat krijg je ervan als het gezellig is!!!

In ieder geval namens ons sorry en ik zou zeggen nu is Roek 1 aan de beurt in Weert!!!
Wij zijn gister al in Weert wezen kijken en ziet er echt geweldig uit!

Werkse groetjes,
Een anoniempje

Misschien moet je Ar es bij Mars op keputerles sturen!!!! 😉 Koopt’ie misschien ook nog een laptop! En dan kan d’ie meteen die goeikope meuk van z’n pa zelf in orde maken….hihi…..is die “Peter de Dooper” de lader van dat ding weer vergeten mee te geven! Zat met z’n gedachten waarschijnlijk bij de bijbel of bij tante Pond 😉

Die kleine Jens heeft geslapen als een roosje, iedereen in huize de Kock trouwens, behalve moeders! Mars lag me daar te snurken!!!!! Belachelijk gewoon….dat’ie zoveel zuipt moet’ie zelf weten, maar dan zo overdreven gaan liggen boompjezagen!!!!!
Het eerste wat Senna vanochtend zei was: “dan is nu de Efteling open!”. De hele winter hebben we haar verteld dat de Efteling open gaat als Jensje jarig is geweest. Vervolgens vroeg ze wanneer ze dan bij Sjamie Lee mocht logiseren…..”morgen he mama?” “Nee schat, dat duurt nog 2 weekjes!” “oh over 2 nachtjes dan?” Leg zo’n kind maar es uit hoelang 2 weken nou psies is!!!!!! Weet er dus alles vanaf.
En NEE!!!! JENSJE IS VANDAAG NIET WEER JARIG!!! Mijn god wat is er veel gedronken gister! Kinderfeessie!!! Eigenlijk belachelijk, maar ja…..wel gezellig!

Belachelijk ik zit hier achter het bed gevouwen aan dat houten plankje niet heerlijk op de bank met een laptop op schoot, geen thee en ook GEEN TAART!! Ik zeg ik doe het niet goed…. Gelukkig heb ik dan toch nog wel een kamelensmoking!!!

Heeft de kleine Jens er een beetje van kunnen slapen. Het was niet zomaar wat. Wat een drukte he! Het kleine ventje wist niet waar die het zoeken moest. En vond het toch maar wat prettig toen die bij Oma in het hoekje van de bank mocht kruipen. Al die indrukken… En niet alleen op die kleine Jens, maar ook de Lindeladys waren op de terugweg in de auto vol lof! Ocean heeft net zolang hoera geroepen en met de armen in de lucht gezwaaid totdat Bea net voor de Gorkumse-brug echt niet meer kon en in slaap viel voordat der armen weer beneden waren. Jamie Lee heeft wel zo’n 10 keer gevraagd of Jens nou morgen weer jarig was. Nee!!!! Nou dan toch wel over twee nachtjes slapen zeker???? Nee!!! Nou dan komt Senna morgen zeker een slaapje maken??? Neee!!! Hoeveel daagjes dan???? Nou veel Pin… Oh dan is toch zeker eerst nog Jensje jarig!!! Gelukkig viel ook Pin in slaap… Moe maar voldaan thuis iedereen naar bed!

Comments are closed.