Lotte IV

Lien = Lotte!!!!
Al kijkend naar LOTTE gisteravond kwam ik erachter dat ik eigenlijk echt gewoon Lotte ben!!!
Ook Lien heeft nl. 7,5 jaar lang voor een modebedrijf in Waalwijk gewerkt. En ik herken heel veel in de serie…..je gelooft het of niet……maar het ging er daar net zo maf aan toe! De meiden van de verkoop/inkoop/stoffen etc. net zo maf als alle secretaresses uit de serie! En roddelen………nou echt niet te geloven! Het was er hard werken en altijd gezeik, maar ondertussen met de collega’s ook kei-gezellig!
Gisteren in het voorstukje van wat vanavond zal worden uitgezonden, botst Lotte tegen een paar obers op en vliegen de schalen met drankjes/hapjes door de lucht! Ook dat deed me weer aan een typische “Lotte-aktie” van mezelf op dat bedrijf denken!
Mocht es gebakjes voor het hele bedrijf bestellen omdat er een flinke order was binnengehaald! Zo gezegd, zo gedaan…..voor gebakjes doet Lien….ehhh Lotte echt alles! Ik samen met een paar meiden dat gebak ronddelen door het bedrijf en ik struikel vervolgens (over m’n eigen voeten waarschijnlijk……….)! Nee…..jullie denk nu waarschijnlijk dat ik met m’n gezicht in het gebak viel (was dat maar waar ;-))…..maar dat was het niet! In een reflex klapte ik de doos dubbel……tja……alle gebakjes op-, in- & doorelkaar! OEPS…………
Lotte = Lien!!!!!

2 replies on “Lotte IV”

Comments are closed.