Lien’s dagje sauna!

Ja hoor…………….de Lotte’s gaan een dagje relaxen!!!!!!!!
Of ik op korte termijn even een zaterdag vrij kon plannen………..nou da’s dus gelukt! 22 April a.s. gaan de Lotte’s de sauna (en alles wat erbij hoort) onveilig maken………
Oftewel…….volgens Mar10e een ‘krik-up-the-mama’s’ dag! Mevrouw Walvis en Witvis gaan lekker relaxen in de vele sauna’s, stoombaden, wirlpools, zwembaden en ondergaan een heerlijke massage en gezichtsbehandeling. Vervolgens een ritje zonnebank en Lien Witvis rolt als Rode Zalm weer naar buiten :-).
Natuurlijk kan een overheerlijke Theeeeeeee Delight, voorzien van de nodige chocolade, een uitgebreide lunch en eventueel zelfs nog een lekker diner niet ontbreken.
Onze lieve vriendjes hebben ‘babysit-dag’ en ik twijfel er geen moment aan dat ze het best naar hun zin zullen hebben met het hele span kids…… Bovendien zijn ze vervolgens weer overgelukkig als hun helemaal uitgeruste, schoongepoetste, bruingekleurde (ahum…..rood bedoel ik), frisse, gezellige vrouwtjes er weer weken zonder te zeuren tegenaan kunnen! 😉 Klaar voor de AMK-keuring……
Lotte zegt: “Kom maar op met die mutsendag!”

19 replies on “Lien’s dagje sauna!”

Maar al met al toch netjes. Ze hadden ook niets
van zich kunnen laten horen. Ben content met de reactie!!

Dat bier drinken en k*t roepen zal Marcel wel als muziek in de oren klinken! En natuurlijk mogen wij daar wel een theetje van (met chocolaatjes)…….maar ik vrees dat onze agenda (en mijn portemonJA) het niet meer toelaat voor ergens in het najaar!!!!

Tjaa… Nou laten we er maar over ophouden,
want deze frikandel heeft ook een vetrandje.

Dus even iets anders>>>>>>
Wanneer gaan we weer naar center parcs.
Deze om-muizen-gillende-keukentafel-meid
heeft zo juist bij de post. Een brief
gekregen en met heel veel bier-bonnen.
Dus wanneer gaan we weer k*t roepen????
Ik mag er dan toch ook wel een theetje van….

Mar10e, jullie behoren ongetwijfeld nog tot de frikandellen-fase. Lang, jong & slank!
Richting de 40 wordt dat een ander verhaal! Dan kom je toch zeker in de ‘ietwat-verfrommelde-gehaktstaven-periode’ en het vlees bevat hier en daar een vet-randje! Maar daar blijft het natuurlijk wel lekker mals van!

Hmmmmmmmmm………van die lekkere gehaktstaven!!! 😉
Mars, we eten vanavond friet!!!!

In de mayo allah, maar nee ik ga er echt niet mee in de frietpan zitten ook niet als we straks verschromelde zijn. Het zou echter wel wat voor de heren-bingo-avond kunnen zijn. Frikandellen komen er tenslotte ook veel beter uit dan dat ze erin gaan…..

Comments are closed.