Jantje

“Als de nacht verdwijnt en de zon weer schijnt……………als ik jou zo zie, klinkt een symphonie………en je weet hoeveel ik van je hou……..heel m’n hart staat open voor jou”
Het is natuurlijk een tekst van niks die iedereen wel kan schrijven!!
Maar eerlijkgezegd wordt ik wel blij van die muziek………er verschijnt een glimlach op m’n gezicht…..en ik zit lekker mee te lallen terwijl ik het luister op m’n iPod (met nog steeds een wit hoesje)!
En dat ik niet de enige ben, blijkt wel uit de populariteit van onze Jan……(vooral onder de jonge meisjes…….en tja, ik moet toch ook iets doen om jong te blijven ;-)…..dan maar fan van Jan……..GEINTJE) Nee, z’n concerten zal ik niet zomaar bezoeken…..maar zeg nooit nooit natuurlijk. Ik ga tenslotte ook naar Toppers in Concert!!!!!
Het is gewoon een sympathiek kereltje die (tot nu toe) nog steeds heel gewoon is gebleven, waardoor z’n populariteit net zo groot is als van Fransje Bauer.
Gelukkig liggen mijn muziek-smaken heel ver uit elkaar, want ik kan ook erg genieten van heel andere genre’s……..van Moby tot Jantje, van Greenday tot Guus Meeuwis, van Live tot Katie Melua, van Madonna (hung up….ook briljant trouwens) tot James Blunt enz. enz………
En laat mij nou maar lekker, met m’n iPod val ik er niemand anders mee lastig (behalve Marcel dan want die moet het uploaden op de iPod ;-))
“ik heb vrienden voor het leven, gesteund door lief en leed” dus ze zullen ook wel accepteren dat ik af en toe naar Jan luister, toch? 🙂

3 replies on “Jantje”

Oeps…..daar kom ik nou niet meer onderuit zeker? Maar eh…..als jij de kaartjes regelt, dan ga ik wel mee hoor!!!! Naar die Jan… 🙂
Enneh….ik zal goed oefenen (maar eerlijkgezegd kan ik ze ook al aardig meelallen)!

En ga maar vast oefenen op je iPod, want ik ken ze allemaal. En nee, ik schaam me helemaal niet… Ik zeg; “Jantje, de volgende keer scooren we jou concert!!”

Laat ze allemaal maar kletsen, vrijdag scoor ik de cd van Pin. En lallen wij lekker Jantje in de auto…

Comments are closed.