Lien’s Handicap

Ja……..nu word je nieuwsgierig he?!
Wat voor handicap heb ik nu weer????? Om eerlijk te zijn eigenlijk maar 1-tje……….m’n vent…………. 😉
Ik heb ooit es de opmerking gehoord dat ‘mannen alleen goed zijn voor de sex en een stabiel inkomen’!
Heb er hard om moeten lachen en tja…..d’r zit natuurlijk wel een kern van waarheid in……..
Dat stabiele inkomen is zeer welkom als je geen handen hebt om je geld mee vast te houden (Ooohh…..dat was geloof ik m’n handicap!)…..
En de sex……………tja………..wordt ook een beetje saai in je ééntje en aangezien ik niet op vrouwen val, heb je daar dan toch ook mannen voor nodig!
Maar over handicaps gesproken………….gisteravond lag dus onze server er (tijdelijk) uit! Kon niks loggen en niet op ‘t internet………….nou DAN ben je pas gehandicapt!
We kunnen echt niet meer zonder dat kastje (gingen we er nou VOOR of ACHTER zitten by-the-way?) en dat is natuurlijk wel erg!
Stond ik daar in m’n kamelensmoking rond Marcel te treuzelen, want ik wilde ff loggen………….en het duurde, en het duurde, en het duurde (of had ik nou gewoon geen geduld……hmmmm). Feit was dat ik uiteindelijk maar in m’n bed ben gaan liggen (wachtend op Marcel voor die geweldige sex…..hihi ;-)), in slaap ben gevallen en uiteindelijk merkte dat Marcel zo rond een uurtje of 12 ook in bed lag………….geen 300k/cal kwijt dus……
Ach ja, wel lekker geslapen……..dan maar een dagje later bloggen…….

2 replies on “Lien’s Handicap”

Hoeveel zou je verbrand hebben met om me heen treuzelen? 10k/cal met lopen & 400 k/cal met zeuren? Trouwens, met het stabiele inkomen begin je aardig op Jezus te lijken……die had ook 2 gaten in zijn handen 😉

Comments are closed.