Lien’s Huishoudbeurs

Niet te geloven………….ik ben er nog NOOIT geweest……..de HUISHOUDBEURS!
Van 18 t/m 26 maart a.s. begint de gekte in de RAI weer!
En eerlijkgezegd zou ik er ook niet zomaar uit mezelf naartoe gaan………maar ben nou eerlijk………nu ze me hebben omgedoopt tot Lotte MOET ik wel gaan. Wie weet win ik nog een metamorfose (niet dat ik de illusie heb dat er van mij nog iets te maken valt ;-))!!!
Lotte II (Mar10e) kwam met het idee om gewoon ‘s-avonds een keertje op en neer naar A’dam te rijden………Brussel is tenslotte ook gelukt, dus de RAI zullen we toch zeker wel vinden? Is gelijk een goeie proef voor als we in mei naar Toppers moeten (jahaa…..Lien gaat naar Toppers!!! Helemaal kicken en uit ons dak gaan……..echt muziek voor Lotte). Niet dat dat in de RAI is hoor, maar in ieder geval toch in Amsterdam (zijn we daar toch alvast geweest………hihi)! Wat een wereldreizigers zijn we toch……..pffffff……..
De huishoudbeurs schijnt dit jaar een bijzonder programma te hebben in een stijlvolle, glamoureuze setting met modeshows (Frans Molenaar?), optredens van bekende Nederlanders (Toppers, Fransje Bauer of Jantje Smit?) en live radio (Giel Beelen met z’n blote piemel?). Bezoekers kunnen ook genieten van metamorfoses (oeps…Lotte!), creatieve workshops (beschilderen van je eigen Tarzan?), hondenshows (halsbandje uitzoeken?), kookdemonstraties (Cas Spijkers?) en interieuradvies (Jan des Bouvrie –> alles gaat eruit Mars!). Wat moeten we nou in hemelsnaam met hondenshows Mar10e??????
Maar goed………ik weet zeker dat het weer lachen, gieren, brullen wordt!!! Dus natuurlijk ga ik mee naar die huishoudbeurs!
Als we tenminste ooit arriveren…………….;-)

40 replies on “Lien’s Huishoudbeurs”

Ik ga maandag, dan zijn al die lotte’s al geweest (in het weeekend natuurlijk )
En die fiets voor MDK is toch hellemaal niet nodig, hij ziet er nog goed uit ( voor zijn leeftijd ;——)

Als je het aandruft met 2 Lotte’s mag je wel mee hoor 😉
Gaan wij gewoon eerst mee fietsjes kijken…..misschien zit er nog iets voor Mars bij……die heeft in 3 jaar tijd immers al 21km op z’n fiets gereden……..tijd om in te ruilen!!!!

Ja hoor, kan ik ook gratiz en wel naar de hhb –
De vernieuwde FietsRAI 2006 is uw bezoek dubbel en dwars waard: de beurs is niet alleen uitgebreider dan ooit, u mag met uw toegangskaart ook nog eens gratis naar de Huishoudbeurs die gelijk met de FietsRAI begint en doorloopt tot en met 26 maart. De Huishoudbeurs 2006 staat in het teken van gezichtsmassagestaven. Laat u inspireren door de nieuwste trends in mode & beauty, gezondheid, eten & drinken, interieur en vrije tijd.
– misschien komen we elkander wel tegen.

Hey…..don’t mess with Lotte he?!
Dat is echt zo’n “kids-op-bed-ff-nix-aan-m’n-hoofd” half-uurtje!
Niks mis mee……daar hoort Reneeke straks ook bij 😉

Blij dat er nog iemand een beetje nivo heeft.
Tss Lotte gekeken, is dan niks meer heilig.

Kopjes geven? En het gaat over Peeetttteerrrrr? Ik zeg: Lotte’s zijn er goed in…

PS: durf het niet toe te geven, maar heb deze week voor het eerst naar Lotte gekeken… sorry heren, moest het gewoon zien om te kijken wat die vrouwen nu allemaal bedoelen… 🙁

Comments are closed.