Lien gaat naar Marco!!

Had ik al verteld dat ik kaartjes heb?????
JA DUS!!!!! Lien gaat naar Marco Prostato…….oh sorry…..Borsato voor de echte fans! Niet dat ik geen fan ben hoor…….Lien is helemaal weg van Marco en vooral van z’n liedjes, maar ik ben niet lid van de fanclub of zo. Da’s allemaal niks voor mij……..lid zijn van fanclubs. Ik vind heel veel artiesten leuk, geweldig, super en ook nog es knap, maar om er nou een poster van boven m’n bed te hangen of lid te worden van zo’n fanclub, nee dat is niet aan mij besteed. Niet dat ik me daar te oud voor voel hoor, ik heb dat eerlijkgezegd nooit gehad. In het begin van m’n tienerjaren waren het de Dolly Dots die ik geweldig vond en ik wilde dan wel graag alle platen (ja dat lees je goed er waren toen nog geen CD’s, of tenminste nog niet voor ‘Jan-met-de-pet’) maar verder dan dat ging het niet. Op een later tijdstip was het WHAM die ik helemaal geweldig vond en ik weet nog dat ik dan alle teksten zat over te typen voor vriendinnen enzo……….maar ook weer verder dan het verzamelen van alle liedjes ging het niet. Lien zal ook nooit ‘s-nachts voor een post- of VVV-kantoor gaan liggen om ergens kaarten voor te krijgen. Ik ga graag naar concerten, maar moet wel een beetje ‘easy & relaxed’ aan kaarten kunnen komen. Dat was dus een hele uitdaging voor Borsato!!! Want ook dat liep natuurlijk storm………. En laat ik nou van Mar10e een goede tip hebben gekregen waar ik zelfs VOORDAT de officiële voorverkoop begon al kaarten kon bemachtigen. Wel voor beperkte zit- of staanplaatsen, maar ik had kaarten!! We staan in de arena tot groot genoegen van de mannen………die toch duidelijk iets minder voor Marco en iets meer voor de bar gaan………!!! Morgen is het zover!!!! Morgen zijn we erbij!!!! En dat is gaaf…….
Sinds m’n allereerste live-concert (Frankie Goes to Hollywood) ben ik verkocht aan het bezoeken van concerten. Nu nog naar Jantje 🙂

2 replies on “Lien gaat naar Marco!!”

Thnxxx Manue…..ik zal er extra van genieten. Inderdaad een knappe vent is het niet, eerder zo’n liefdesromanridder :-)….maar z’n liedjes, z’n shows, z’n uitstraling….tja het blijft mooi om te zien en te horen.

Wat geweldig zeg!! Hier ben ik echt jaloers om … want, ik mag wel een Francaise zijn, maar Marco heeft ook mij hart gestolen … ik bedoel dan wel zijn liedjes! Want laten we maar eerlijk zijn: die Marco is niet bijzonder knap … maar wat een showman … en wat een charisma … en wat een zanger!!
Heeeeel veel plezier Lientje, en ik hoor de mooie verhalen maandag wel (of ik lees ze waarschijnlijk eerder op je log …!).
Liefs,
Manue

Comments are closed.