Lien’s mama-dag

Zo…..die zit er ook weer bijna op…….al die onzin!!!!
Natuurlijk is het leuk om kadootjes te krijgen en natuurlijk is het leuk om in de watten gelegd te worden. Lien is ook weer goed verwend! De zelfgeknutselde frutsel-dingetjes van de kindjes blijven iedere keer weer leuk om te krijgen! Vroeger kon ik nooit begrijpen dat je als ouder al die troep bewaarde, maar nu doe ik het precies hetzelfde. En weet je wat???? IK VIND HET NOG ECHT PRACHTIG OOK…….:-)
Senna heeft een bloempot beschilderd en vergeet-me-niet-zaadjes erin geplant! Een satéprikker erin met een gedichtje eraan……..echt geweldig vond ik het!!! Ook knap van de leiding trouwens om ieder jaar weer iets nieuws te bedenken. Van Jens heb ik een foto tussen de wolken gekregen met als titel “in de wolken van jou” en op de achterkant een met-lippenstift-gemaakte-kus! Echt wel dat dat ding al in m’n tas zit om morgen aan al m’n collega’s te laten zien! En om nou te zeggen dat het een mooie foto van Jens is……….NEE! Maar voor mij is hij natuurlijk het prachtigste ventje wat er op deze aardkloot rondloopt (aanstaande schoondochters OPGEPAST).
Bovendien had Marcel nog gezorgd voor een nieuw geurtje wat verpakt zat in een heel gaaf tasje (Amor Amor van Cacharel….hij is goed!).
Verder moet je je in huize De-Kock niet te veel voorstellen hoor van moederdag! Geen ontbijtje op bed en geen ‘je-hoeft-vandaag-niks-te-doen’ gedoe! Man-lief komt gewoon niet op dat idee! En om het nou zelf aan te geven……..neu da’s weer niks voor Lien. Hints helpen niet bij mannen zoals algemeen bekend is, dus dan neem ik maar genoegen met hoe het gaat! Ook prima……….Lien is toch geen type om de hele dag niks te doen……..dat werkt me dan weer op m’n zenuwen! Dit houdt natuurlijk wel in dat het op vaderdag niet veel anders verloopt. Dusseh…….verder just a normal day and let’s keep it that way ;-).