Gezondheid….

Het belangrijkste goed dat we bezitten………….is wel onze gezondheid!
Lees net op Nu.nl dat Frédérique Huydts is overleden. Weer een bekende meid van mijn leeftijd net als Guusje Nederhorst een paar jaar terug! Allebei kanker!
Misschien raar, maar juist omdat die vrouwen van dezelfde leeftijd zijn, grijpt het me toch aan! Het doet me ook meteen weer aan het boek van Kluun denken……..van wie trouwens volgende maand z’n nieuwe boek (het vervolg op “komt een vrouw bij de dokter”) verschijnt. Het blijft ook gewoon zo’n vreselijke ziekte…….kanker! Iedereen hoopt dat’ie er nooit mee te maken krijgt en gelukkig weten we dat ook niet vantevoren. Zeker nu ik kindjes heb, houd het me nog meer bezig dan voorheen. Iedereen wil toch zijn kinderen groot zien worden? Ik wil eigenlijk zelfs in de verre toekomst oma worden! Wel zo’n moderne, vlotte, hippe oma natuurlijk die nog even graag uit gaat (al is het dan naar de bejaardensoos ;-))! Zo’n oma die, als het ff kan, het bejaardenhuis op stelten zet en rolstoelenraces organiseert! Zo’n oma die echt niet braaf achter de geraniums gaat zitten, maar die bij haar oude opa’tje 1 april grapjes uithaalt (want dat moet’ie nou natuurlijk voor de rest van z’n leven wel verwachten!). Zo’n oma die een bingo organiseert maar de prijzen bij Christine Le Duc inkoopt! Ja zo’n oma zou ik willen zijn………..ooit!
Maar nu sta ik toch weer even stil bij het feit dat je dat misschien wel helemaal niet haalt! Dan hoop ik dat ik toch oprecht kan zeggen dat ik heb genoten van het leven, dat ik eruit heb gehaald wat erin zat! Misschien is dat wel het allerbelangrijkste! Of je nou kort of lang leeft………..áls je maar hebt gelééfd!

5 replies on “Gezondheid….”

Ohoh…..zie je ons omaatjes al lopen in sexy bikini op ‘t strand van Sevilla…..opaatjes met een dikke sigaar (nee Mar10e niet in hun broek ;-))…hihi…..en DRUK dat het op die bingo-avonden wordt!!!!!! Truttentrollie wordt daar natuurlijk wel vervangen door trutten-rolator……

Kappe nou, wij gaan die bingo’s organiseren. In het zuiden van Spanje wel te verstaan. Voor de prijzen (Dip the Hip, body-paint, pielenpasta..)zullen we 1 keer per jaar afreizen naar de HH-beurs!! Kunnen we gelijk checken of de tweede generatie Lotte’s dan niet met een truttentrollie op stap gaat. Dat is natuurlijk iets wat dip the hippe oma’s niet willen….

Comments are closed.