Lien’s familiedag

Ja, ja………eindelijk is het zover!
Er is een “Familie-Broeks-Dag” georganiseerd door m’n lieve nichtje Jessica! 30 April is het zover en gaan we dus met een heel stel (de familie is gelukkig niet zo klein…..) naar Bottrop waar we in het Alpincenter van 10h00 tot 22h00 onbeperkt kunnen skiëen, snowboarden, eten & drinken (vreten & zuipen zal het wel worden……oeps)! Voor iedereen die mijn familie niet kent…….nou ik kan jullie verzekeren dat het een ongeregeld zooitje maffe types bij mekaar zijn, die waarschijnlijk méér drinkend dan skiëend de dag zullen doorbrengen (op een enkele fanatiekeling na dan) en ook echt geen minuut eerder dan 22h00 zullen afzakken naar huis. Die vervolgens al lachend de volgende dag met een flinke kegel de foto’s zullen plaatsen op de website: http://familiedag.broeks.net! Maar goed…..je moet tenslotte doen waar je goed in bent!!!! Alleen ben ik zelf weer zo dom geweest om aan te bieden dat ik wel wil rijden! Tja……geen halve liters voor mij dus (ja…..melk of limonade ;-))! Op zich misschien ook niet zo onverstandig, want gezien de situatie van mijn vrije dagen dit jaar is het maar beter dat ik gewoon 1 mei weer achter m’n buro zit!!! En ik kan je verzekeren dat dat erg lastig wordt als ik de dag ervoor zo ben doorgezakt…….ja…….ik kan er wel zitten hoor…..achter m’n buro!!! Maar of er ook iets zinnigs uit m’n handen, hoofd & mond komt……..nou da’s maar de vraag!!! Nee, ik sluit me gewoon aan bij het groepje fanatiekelingen!!! Dan heb ik m’n sport voor de komende tijd ook weer gehad 😉
Kom maar op met die familiedag!!! Ik heb er zin in…………!!!

16 replies on “Lien’s familiedag”

Beroepsdrinker? Nee, je mist de bar nog……misschien kun je die van Jessica lenen…..die heeft er 1 (toch?). 😉

Denk niet dat ze daar in duitsland zo blij zullen zijn met die nederlanders die dan in de sneeuw aan het rollen zijn en niet meer weten wat ze doen. Ik noem verders geen namen maar vandaar GEEN DROPSHOT!!! maar dat biertje en flugeltje klinkt natuurlijk helemaal niet onaardig.

hé hé Kockie! Bemoei jij je es ff niet met de “Broeksen” 😉
Jess is toevallig wel het enige nichtje waarvan een foto in mijn album zit, waar ik haar als baby’tje vast heb!!!! Is toch speciaal of nie? En ondanks de “dropshot”-affaire, blijft ze wel lief hoor!!!

In de kast houden!!! Ik moet rijden…….en een lekker dropshotje…..dat kan ik echt niet weerstaan! Zullen we anders es uitzoeken wat een bus richting Duitsland kost? hihi….dan hoeft niemand te rijden!!!

zoals je merkt ben ik toch zeer vroeg wakker vraag alleen niet hoe ik eruit zie!! ach ja na het lezen van dit berichtje op je weblog kan mijn dag al niet meer stuk hahahaha….
het is alleen jammer dat we de dropshots in de kast moeten houden deze dag, of zou het verstandig zijn?

Comments are closed.