Lien’s rijgedrag

Lotte had weer een leuke aktie in de auto deze ochtend!!!
Ik sta netjes in een hééééééle lange rij (voor rechtsaf) bij het stoplicht te wachten tot het mijn beurt is om door het groene lichie te rijden……
Komt er een knul in een zo’n hele stoere Lexus RX300 aanscheuren………….de hele file links voorbij en hij probeert hem voor mij in te sorteren!!!
(zie je het al voor je? Lien in haar truttenschudder???) Nou mooi niet dus!!!!! Hij dacht zeker dat ik met m’n C3-tje op de bus stond te wachten of zo……….
Lazer op joh met je grote (wel gave) bak!!! Ik dacht echt: “m’n kop d’r af maar bij mij kom je d’r echt niet tussen!!”
Ik heb best veel geduld en als het nou om een oud vrouwtje in zo’n leuk boodschappen-wagentje gaat………alleeh……..dan wil ik nog wel over m’n hart strijken.
Maar vandaag had deze knul mooi pech en hij had uiteindelijk geen andere keuze dan rechtdoor te rijden! 🙂
Het zijn altijd dezelfde types die dit nl. proberen en vaak komen ze ermee weg……..dit keer niet dus!
Hij had de verkeerde auto uitgekozen………..tja………..shit happens……..jammer dan!

20 replies on “Lien’s rijgedrag”

Afijn ik vandaag naar een Smart kijken….wat denk je? Zegt de verkoper:”Meneer is die auto niet een beetje groot voor u?” (pig)

Nou vergis je je Martin! Die Truus in Marcel’s auto heeft ons es naar Vuren gestuurd helemaal via Den Bosch!!! En Marcel……..tja……die deed gewoon wat ze zei!!!!

Nee nee dames dat zien jullie verkeerd wij mannen luisteren graag naar truus want dat is nou de enige dame die de weg WEL weet .Ene Lien vito yep is een grote bak maar ja is geen echte mercedes he …………….de ster zit er niet voor niets op geplakt .

ja, dat is toch een beetje onnatuurlijk. Er wordt beweerd dat vrouwen eigenlijk helemaal geen kaart kunnen lezen maar ik geloof daar zelf niet zo is. Deze bewering (net als fileparkeren) wordt door mannen uitgesproken. En dan willen ze wel een vrouwenstem die ze de weg probeert uit te leggen? En ze pikken het ook als ze te ver rijden en dat ding begint te roepen: ga onmiddelijk terug, ga onmiddelijk terug! ha ha ha

Daar heb je een punt Nathalie!!!! Die kerels weten zelf ineens de weg niet meer naar huis als ze zo’n Truus aan boord hebben…… Lijkt wel of ze gelijk stoppen met nadenken en blindelings op Truusje vertrouwen……idd voor luie mannen dus…..
Weet je wat ik trouwens echt raar vind? Dat ze naar Truus wel luisteren, terwijl dat toch een vrouw is!!! hmmmm…… 😉

Ha ha ha, nee ik heb geen navigatiesysteem. Dat is voor luie mannen. En een vito: ha ha ha Martin echt, niet zeuren hoor

Comments are closed.