James Blunt

Zoals de meesten van jullie al weten, werk ik in Den Bosch………..
een hoek van het kantoren-complex rond het FC Den Bosch stadion wordt door ons bedrijf gehuurd!
Met het gevolg dat er heel af en toe natuurlijk wat te doen is in het stadion! Vandaag is er een soort van “open dag” of zoiets. Heel de dag al gezellige drukte en muziek op de achtergrond (geen iPod nodig dus……..). Zojuist trok het nummer “You’re beautiful” van James Blunt de aandacht en deed mij weer even terugdenken aan de leuke reis die Mar10e en ik in januari hebben gemaakt naar Brussel voor een (mini-)concert van James……….
Ik in een opwelling kaartjes voor James Blunt besteld en Mar10e ging met me mee op pad……..om 17h00 vertrokken in Arkel en alles ging goed tot op de ring Antwerpen!!
Natuurlijk hadden we wel op wat file gerekend, maar niet op een complete blokkade van de Kennedy-tunnel zodat alles op de rondweg muur- en muurvast stond.
Enfin…………..toch gearriveerd in Brussel (met de navigatie-Truus van Marcel) bij “Vorst Nationaal” waar het concert plaatsvond……….om 19h45………viel nog niet tegen!
Maar toen………..na 3 kwartier rondrijden zoekend naar een parkeerplaats (m’n Belgische collega’s snapten al niet waarom we in godsnaam naar een concert in Vorst Nationaal gingen, want daar gingen ze zelf nooit heen vanwege het “parkeerdrama”)………..vonden we dan toch een (al zeg ik het zelf) heel mooi plekje, niet eens zo ver lopen!!!
Uiteindelijk zaten we om ongeveer 21h00 in de zaal te luisteren naar een band in het voorprogramma!!!! Een kwartiertje later begon onze James dan met z’n optreden en het was echt heeeeeeeeel erg goed! Niet alleen heeft die kerel een prachtige stem, maar de band die hij bij zich had………….echt geweldig!
Het was alleen wel jammer dat hij er rond half elf al weer mee ophield……………waren wij dus ff 4 uur onderweg geweest (en dan heb ik het alleen nog maar over de heenreis) voor nog geen 1,5 uur concert! Je snapt dat we helemaal blauw hebbben gelegen van het lachen………..dus als je ons vraagt “was het het waard?” dan zullen we volmondig allebei met “JAAAAA” antwoorden! James is een leuke vent met een prachtige stem en ik weet zeker dat we het zo weer zouden doen…………..
By-the-way……….voor de liefhebbers……….4 juli a.s. staat onze Britse Muziekheld in het cultuurpark Westergasfabriek in A’dam!!!!

3 replies on “James Blunt”

Psies! En als mei dan weer voorbij is, hebben de heren weer wat ruimte in juni (met nadruk op “wat”…..niet te veel ruimte geven natuurlijk ;-)) zodat wij in juli evt weer naar James kunnen en de nodige andere (winkel)uitstapjes kunnen plannen voor de vakantie natuurlijk. Augustus tja……..dan zitten we in Spanje en dat betekent dus “relax-time-for-mom’s” en kunnen de dad’s ook aan de bak! Ik zeg: “wen d’r mar aan guys” het gaat er dit jaar niet veel beter op worden voor jullie! Of toch wel??? Ik heb nl. net gelezen op NU.nl dat opgewekte moeders opgewekte kinderen krijgen!! Hoe blijer de dames dus zijn (van al dat stappen & shoppen) hoe vrolijker de kids en hoe minder last de guys ervan hebben!!! toch? Mooie theorie……..al zeg ik het zelf

Nou dan moeten jullie in April strak plannen,
want in Mei hebben wij de agenda alweer vol… Lof Yoes!!
Ik zeg; “Lien ons uitstapje Brussel was top, maak me daarom
ook helemaal niet druk over A’dam. Stuk dichterdij,
maar overgetwijfeld net zo veel lul eh lol!!”

Net met Arjan het erover gehad….na dit weekend zijn eerst wij weer aan de beurt!
En ja, wen er maar aan 😉

Comments are closed.