Amy’s Orgasm

En ik maar denken dat er na Lotte niks interessants meer op TV zou komen!!!
Nou mooi wel dus………..de film Amy’s Orgasm………….geweldig………….
Voor wie de film niet heeft gezien………het gaat over een vrouw van 28 die een boek heeft geschreven over het feit dat Liefde niet bestaat of tenminste nooit stand kan houden en dat je als vrouw geen man nodig hebt, sterker nog dat je gelukkiger bent als je er geen hebt!!!! Ze heeft zelf al in geen 4 jaar meer sex met een kerel gehad(ook niet met een vrouw trouwens) en denkt dat ze zo gelukkig is……….terwijl ze er achter komt dat vrouwen eigenlijk ook maar 1 ding willen……….lekkere hete ondeugende sex!
Maar als vrouw krijg je dan meteen de stempel “hoer” op je gedrukt, terwijl je als man “stoer” bent (volgens Amy). Als vrouw moet je dus vrij zeker zijn van je zaak voordat je sex met een man hebt, want meestal betekent sex “end of romance”…………….. Uiteindelijk eindigde de film weer op z’n typisch Amerikaans………..happy end………dat was dus iets minder 😉
Toch zijn de feiten die gebruikt werden in de film natuurlijk ook wat achterhaald……..het is (zeker hier in Holland) als vrouw best geoorloofd om een one-night-stand te hebben zonder dat er meteen stempels gedrukt worden.
Komt toch die emancipatie weer een beetje om de hoek kijken he?!
En dat Liefde geen stand kan houden, daar ben ik het ook niet helemaal mee eens! Alleen moet je er wel wat voor doen!!!!
Het gaat niet zomaar vanzelf………..dus die “verwen Lien dag” houden we er maar mooi es ff in (en dan bedoel ik niet 1x per jaar!)…..;-)
Per keer schijn je trouwens zo’n 300k/cal. te verbranden, dus dames…………..en ook de heren…….(= goed voor de nodige bierbuikjes -> noem geen namen)………tijgerstrings uit de kast! 🙂

2 replies on “Amy’s Orgasm”

Comments are closed.