Lien & de 1e schooldag

“Mama!” roept dochter zéér verontwaardigd, “jij zou toch vandaag de vlag buitenhangen?”. Sja, hoe moest ik me daar nu weer uit redden?!? Na dit weekend diverse keren een zeer vervelende, onhandelbare, driftige dochter te hebben gehad, riep ik gisteren met een zucht dat ik vandaag de vlag zou uithangen, omdat ze weer naar school mocht. Natuurlijk was dit niet serieus bedoeld. Maar dochter dacht daar dus anders over. “Dat was een grapje” antwoordde ik. Waarop ik natuurlijk meteen te horen kreeg dat ze het geen leuk grapje vond en als ik iets zeg of beloof dat ik het dan ook moet doen. Een tik op de vingers van dochter-lief dus…….

8 replies on “Lien & de 1e schooldag”

Hier (in het zuiden des lands) is een particuliere zwemschool waar ze al met 4 (en soms zelfs iets vroeger) mogen beginnen! Senna zit al sinds februari op zwemles. Heerlijk als ze dat straks kunnen…een hele geruststelling.

Vakantiepark Hambachtal in Oberhambach. Iris vond het zwemmen geweldig, nu maar hopen dat ook een keer aan de beurt is voor zwemles!

ja, ut was lekker! mooi weer in het duitse land gehad(we zaten onder Trier) 🙂 En ik geniet nu nog even van een vrije week om maandag zelf ook weer aan de slag te gaan..

Comments are closed.