Ziek….

Zit ik net tijdens de lunch met m’n collega’s te babbelen over de alsmaar verkouden blijvende kindjes…..belt Bruintje Beer (kinderdagverblijf) of ik Jens wil komen halen: 39 graden koorts!
Zo zielig……..als die kleintjes ziek zijn……dus………laptop ingepakt……sorry gezegd tegen de baas…….auto ingesprongen en huppekay…..de kleine halen.
Inmiddels ligt hij weer te slapen als een roosje met een paracetamol in z’n poeperd geduwd! Even aankijken of het erger wordt en anders maar weer richting huisarts, waarvan ik nu al weet dat’ie niks voorschrijft en me weer naar huis stuurt met de boodschap “tja, ze moeten toch hun weerstand opbouwen!”
En daar heb ik dus geen snars aan!!! Natuurlijk snap ik dat ze hun weerstand op moeten bouwen en echt……….voor het eerste kuchje en de eerste snottebellen loop ik echt niet richting dokter!!!! Maar je snapt dat als MIJN kindje al zeker een maand of 4 aan het snotteren, hoesten, proesten en jammeren is……..ik toch echt wel even wil weten of er niks anders aan de hand is!!!
Na een paar keer te zijn weggestuurd met dezelfde boodschap wordt je als ouder toch wel een beetje moedeloos…….de rekening voor het consult (รขโ€šยฌ30,00) ligt natuurlijk binnen een paar daagjes wel op je deurmat! En dat geeft niks als ik dan ook het idee heb dat ik er wat aan heb gehad………maar nee……..vandaag de dag moet je echt op je strepen staan, wil je ook maar iets gedaan krijgen van ze!
Behalve als je voor de Mirena komt, dan helpen ze graag ๐Ÿ˜‰
Hopelijk heb ik ze voor Jens deze week niet nodig…………en anders moet ik mijn “heksen-gedrag” ook maar es bij de huisarts ten toon spreiden ๐Ÿ™‚ (Mar10e, die bezem met fietsstoeltje is toch nog niet zo’n slecht idee!)

4 replies on “Ziek….”

Doe ik wel, maar kan er toch niet alles mee genezen zie je wel ๐Ÿ™‚

Nog niet helemaal, maar het gaat al beter dan gister……

Lieve Jens,
Gauw beter worden hoor, klein vriendje!!
Dan kunnen we met z’n alle lekker gaan zwemmen.

Dikke knuffels, je vriendinnetjes….

Comments are closed.