Ochtendspits!

“Waarom zoek ik toch niet iets dichter bij huis?” vroeg ik mezelf deze morgen weer af. En terecht hoor…..als je eens wist hoeveel tijd ik kwijt raak door die stomme files…….zucht. En het openbaar vervoer is geen optie als je in zo’n uithoek woont. Geen trein in de buurt te bekennen en als ik per bus wil reizen moet ik ook nog 2x overstappen. Niet echt handig dus….. Er zit dan ook niks anders op dan gewoon in die (overigens-wel-lekker-warme) auto te stappen en aan te sluiten in de langszaamrijdende stoet auto’s. Wat een genot was het om vorige week te gaan werken. Gewoon……starten, gas geven, schakelen, een beetje sturen en hupsakée parkeren die hap. Zo’n 25 minuutjes later zat ik achter m’n pc! En nu?? Nou eh………om 7h45 wegrijden en om 09h35 pas aankomen…….om gestresst van te worden. Niet dat ik dat van plan ben hoor…..in tegendeel……ik heb besloten me in 2007 daar niet meer druk om te maken! So be it!! Dan maar later op m’n werk, ik zie wel hoe het loopt. Bovendien was het niet mijn idee en keuze om het bedrijf te verkassen naar een voor mij héééle lastige plek. Maar om nou te gaan solliciteren…………neu………..ik zit hier verder goed, voorlopig tenminste! Dan maar 3x per week in de ochtendspits…….

5 replies on “Ochtendspits!”

Het liefst zou ik iets voor mezelf beginnen…..gewoon vanaf thuis! Maar ja…..wat??????? Free-lance secretaresse of zo???? Heb nog niet echt een briljant idee of bedrijfsplan, maar wie weet………

Super!!!! Dus wat je eigenlijk wilt zeggen, is dat ik het misschien tóch maar es moet overwegen? 🙂

ik ken het, ben met bus trein bus 3x per week 3.5 uur per dag onderweg! Maar… ik ging wel sollicitern en heb vanaf 1 februari een baan op 2 minuten van huis… 900 meter via de routeplanner :-). Erg lekker als ik in gedachte hou dat Iris straks naar school moet!

Comments are closed.