Iieeekkk…….ziek!

Bah bah bah…… Lien is ziek en Lien wil niet ziek zijn!

De hele week zat het al niet lekker. Hoofdpijn, maagpijn, misselijk……gewoon algehele malaise…..niet prettig dus. Toch nog steeds redelijk op de been kunnen blijven, totdat ik gisterochtend een migraine erbij kreeg. Continu van die mannetjes die aan de binnenkant van m’n hoofd stonden te timmeren, zodat ik niet wist waar ik het zoeken moest. Er zat dus niks anders op dan een paar stevige pijnstillers te nemen en m’n bedje in te duiken. Zo gezegd, zo gedaan…….een paar uur flink geslapen en daarna was het toch iets gezakt. Niet over……….dat niet……….dat is het nu nog niet, maar iets dragelijker. M’n lijf vond het dus duidelijk tijd dat ik er de rem maar es op zette. Niks door blijven gaan, niks geen ‘moeders kunnen niet ziek zijn gedoe’, gewoon m’n bed in en rust nemen. Gelukkig heb ik een heleboel lieve mensen om me heen, die me dan een handje helpen met de kids. Dank daarvoor………mwhaaa (= kus).

Zo jullie zijn op de hoogte waarom het zo stil bleef op m’n log. Ik ga weer stoppen, want de ‘mannetjes-in-m’n-hoofd’ zijn het er geloof ik niet zo mee eens dat ik achter m’n PC zit. Welterusten maar weer……..

3 replies on “Iieeekkk…….ziek!”

Hee Lientje … zag al dat je ziek was … is nie goe hee !! Rust maar flink uit zodat je die timmermannetjes kan verslaan 😉

Hey Lientje,
Ik heb jou inderdaad gisteren gemist … en denk je dat iemand op kantoor iets zegt … nee hoor! Gewoon business as usual … pffff!
Heel veel beterschap en neem de tijd om beter te worden, hè?!
Liefs, Manue

Comments are closed.