Feestjes!

Zaterdagavond een feestje van zus en zwager gehad………
Erg gezellig, erg laat en erg veel gedronken! Gelukkig geen last zondag-ochtend, maar dat komt waarschijnlijk omdat Lien ook niet van de dansvloer is afgeweest! Helpt toch altijd wel……..om goed te bewegen als je ook het nodige aan pilsjes gedronken hebt. Ik was wel zo verstandig om niet over te stappen op allerlei andere (wel lekkere overigens) drankjes. Lekker champagne op bij binnenkomst en verder alleen bier. Zeker nadat er door een flink aantal mensen werd beweerd dat je grote borsten krijgt van bierdrinken! En huppakee daar ging er weer ééntje voor de linker………en huppakee daar weer ééntje voor de rechter ;-)…….. Ze hadden er echter niet bij vermeld dat het om de mannen-borsten ging……..hihi! En ja, ik heb inderdaad wel wat bierdrinkende mannen gezien bij wie een C-cup BH nog niet zo’n verkeerde optie zou zijn!!! ‘ANNIE WALLIE’ heeft nog opgetreden met een geweldig lied……….de tekst komt zeker nog een keertje op m’n log. Voor iedereen die geen Brabants kent, is dit een goede manier om het te leren!
Maar goed……..jullie snappen het al! HET WAS GEZELLIG! Wat zeg ik??? KAAI-GEZELLIG!!!!
Zondag dus weer een beetje bij kunnen komen, om vervolgens gisteren het volgende feestje te hebben. Gelukkig een kinderfeestje, waarbij moeders zeker niet aan alcohol moest denken. Het was wel weer erg gezellig en Senna heeft een superdag gehad. Overstelpt met kadootjes……..waarvan het uitpakken nog steeds het aller- aller- allerleukste is!
Fijn dat Sinterklaas er ook nog aankomt, zodat ze langszaam kan afkicken van het kadootjes krijgen en gelukkig hebben ze verder nog geen speelgoed ;-)……..zucht…….
Mars, weer naar IKEA??? Nog een kast erbij???

One reply on “Feestjes!”

Comments are closed.