My Little Pony……

…….die tegen je praat!
Ze vindt hem helemaal het einde!!! “Die wil ik zo graag hebben mama!” zei ze dit weekend nog tegen mij, terwijl ze druk in de weer was met speelgoed-gidsen kapot knippen. Om vervolgens het uitgeknipte dan weer op papier te plakken, zodat dat in haar schoen kan als Sinterklaas weer in het land is! En eigenlijk keek ze niet eens goed wat ze uitknipte……zolang het maar roze was en een groot ‘knuffelgehalte’ had! Roze Barbies, roze prinsessenjurken, roze prinsessenschoentjes en toverstafjes, roze slofjes, roze poppen en ja natuurlijk………roze my-litlle-pony’s. Maar vooral die ene die tegen je praat! Wat ze er nou zo prachtig aan vindt??? Geen idee…….maar het IS roze en het HEEFT een hoog knuffelgehalte.
Afijn……..mams er dus tussen-de-middag op uit naar de ‘Lukas’ want daar was ons sponzig-rozeachtig-pratende-beessie een stuk goedkoper dan in de speelgoedwinkels. En aangezien het op 5-12 niet bij 1 kadootje kan blijven (al vraag ik me nu hardop af, waarom ook alweer niet) is het mooi meegenomen als ik het tegen de laagst mogelijke prijs kan krijgen. En wat blijkt? Zo dacht ik er niet alleen over!!!!……….Geen pony te bekennen………alleen een voorraad-manager die met een ‘are-you-talking-to-me?-blik’ mijn kant op keek en tenslotte toch maar even heeft nagekeken of er echt geen meer waren. “Nee die zijn helaas niet meer op voorraad mevrouw” kreeg ik als antwoord.
Nou, daar gaat m’n financiële meevaller……wordt het toch nog naar de speelgoedwinkel om een roze pratende knuffelknol te scoren. Want wat is er nou mooier dan dat ze op 5-12 met rode oortjes het pakpapier er afscheuren en dan blijkt dat Sinterklaas het toch maar weer mooi wist wat ze graag wilde hebben!!! 😉

3 replies on “My Little Pony……”

Nou, af en toe voel ik mezelf ook roze (of is het nou rozig?) met een hoog knuffelgehalte, maar om nou voor mezelf het woord ‘knol’ te gebruiken………….

Comments are closed.