Lien’s Kamelensmoking

Hierbij een rectificatie voor alle joggingpakken-liefhebbers!
Tijdens mijn “vrije ochtend”-log heb ik me gedistantieerd van de moeders die in joggingpak door de supermarkt slenteren, helaas moet ik bekennen dat ik WEL in het bezit ben van deze kledingstukken ;-)…………
Ik loop er alleen NIET mee in de winkels en beperk me tot het dragen van deze kamelensmoking in de huiselijke sfeer…….óf tijdens het sporten met de buuv…….
Ook ik trek na een dag zware arbeid graag zo’n bultig pak aan, waarin inderdaad (Mar10e) na een half uur al je knieën uitpuilen en je kont is uitgezakt naar een niveau ergens bij je enkels! Met deze kamelensmoking lig ik het liefst op de bank, waar ik vervolgens natuurlijk zonder afstandsbediening (die ligt immers trouw naast man-lief……..) dan maar een goed boek ga lezen 😉 Je begrijpt dat als er onverwachts bezoek aan de deur staat, ik toch echt met enige schaamte de deur openmaak!
Tijdens het sporten met de buuv probeer ik zo hard door te stappen dat niemand het opvalt dat ik in zo’n hobbezak op straat rondzwalk. Het voordeel hiervan is echter wel dat ze mij in dit tenu niet snel zullen lastig vallen als ik samen met buuv door donkere steegjes en over verlaten fietspaden loop. Ik ben echt wel bewust van het feit dat mocht er toch iets gebeuren, bij het aanbreken van de dageraad deze persoon niet weet hoe snel hij mij weer thuis moet afleveren, dus wat dat betreft ben ik niet zo bang aangelegd 😉
Al met al………LEVE DE KAMELENSMOKINGS………..en ja ze gaan gewoon mee op vakantie!
Maar in godsnaam……..ga er niet in winkelen 🙂

3 replies on “Lien’s Kamelensmoking”

Nhaaa…. waarschijnlijk alleen als ik er een week of drie aan 1 stuk op ga staan/zitten/hangen of liggen. En dan tijdens deze periode ook vooral niet moeten eten. Dan moet dat ongetwijfeld lukken met die “de Vries”….

Zuigt die nieuwe “de Vries” ook vet weg dan?
Bij mij zal de nodige cellulitis weggehaald moeten worden voordat ik in dat “echt te korte rokje” zal verschijnen…..zeker met mijn witte melkflessen-benen 🙂 Neu dan ga ik maar cultuur-proeven in mijn kamelensmoking…hihi

We zullen ons als Lady’s presenteren, na het aanschaffen van mijn nieuwe “De vries” gaan we er natuurlijk ook vanuit dat we van de zomer nou net wel weer ik dat veel te korte rokje passen.
Dus blijven de kamelensmoking achter op “Les Acacies” waar de heren er naast de kinderen erg goed op zullen passen. En zullen ons er pas weer inhijsen als we terug komen van onze zware tochten door L’estartit.
Het heeft nou natuurlijk wel de voorkeur om na een lage dag shoppen, terasjes keuren, wat cultuur proeven(het bezichten van de plaatselijke bevolking “de mannen” ) bij thuis komst weer gelijk in die charmante kamelensmoking te zakken.

Nee…. ik zeg dat komt goed.
Heren; “Wen er maar aan!”
Wij zijn er goed in……

Comments are closed.