Lien’s Valentine

HAPPY VALENTINE !!!!
Nadat ik vanochtend kei-hard in de auto “Can you handle me baby” van Kane heb zitten meelallen……….is mijn valentijnsdag begonnen!
Onze dochter vond het nodig om vanochtend haar grenzen weer even af te tasten (wat zeg ik op deze manier toch netjes dat ze eigenlijk dus stronteigenwijs en vervelend was en dat als het me zou lukken ik haar wel voor een uurtje terug had willen stoppen waar ze vandaan komt…….AUW ;-)).
Het was dan ook nodig om me even lekker af te reageren in de auto, maar door de lange rij auto’s op de snelweg lukte dat niet door m’n gaspedaal es extra in te trappen…….dan maar goed hard meezingen met Kane!!! Veel mensen zullen het niet met me eens zijn en me niet begrijpen, maar soms kan het zo heerlijk zijn om op een vrij stukje asfalt even lekker hard door te rijden en je op die manier even af te reageren…………..sorry pliesie (politie op z’n brabants)………
Kadootjes met Valentijn daar doen wij al lang niet meer aan! Niet dat ik niet graag een kadootje krijg, maar op zo’n “verplichte” dag heb ik daar toch altijd een beetje gemengde gevoelens bij! Denk dat ik vandaag mijn Valentijn maar es ga bestoken met SMS-jes……… 🙂
Bovendien heb ik dan nog een a-romantische vriend die er als motto op na houdt dat “mannen die vreemdgaan bloemen geven” !!!! Najaa……..dan moet ik misschien toch maar door de vingers zien dat’ie ‘n keertje een ander flost……..als ik tenminste ooit nog es bloemen wil krijgen……..:-)
Rest alleen nog de vraag wat vrouwen geven die vreemdgaan……………????

11 replies on “Lien’s Valentine”

Het is die aan en uit knop die het hem doet!!! Hij werkt op “jouw” bevel, en dat is echt iets……

Comments are closed.