Lien’s advies!

Stoppen met dat Sonja Bakker Dieet!!!
Gewoon meedoen met de 80 v.d. Langstraat………ben je zo een aantal kilootjes kwijt :-). Al weet ik niet voor hoelang dat zal zijn natuurlijk. Zodra alles weer normaal is en m’n lichaam weer tot rust is gekomen, dan zullen ze er ook weer wel zo aanzitten. Maar zelfs m’n buik en billen lijken wat strakker dan voorheen……is al dat afzien toch niet voor niks geweest!! Kan dat ook weer gebruiken als reden om volgend jaar toch weer van start te gaan. Blijft nog even een moeilijk punt trouwens……dat wel of niet meedoen volgend jaar. Van de ene kant zeg ik “DOEN”………why not………het is tenslotte hartstikke goed gegaan dit jaar en van de ander kant zeg ik “DOMOOR, zet ‘t maar uit je hoofd”……….ieder verstandig denkend mens begint er gewoonweg niet aan en heeft dan nog een goede reden ook. Nl. dat ze hun verstand niet op 0 kunnen zetten.
Maar ik vrees dat ik over een tijdje toch weer last krijg van het ‘virus’ en dat meedoen dan toch de enige optie is. Bovendien heb ik dan een hele gegronde reden om niet die verdomde buikspier-oefeningen te hoeven doen. Lien maakt haar buik wel wat strakker met lopen! En het dieet-boek van Sonja Bakker kan ook blijven waar het is…………..gewoon in de winkel!!!!
Buuv, wanneer gaan we weer trainen????

2 replies on “Lien’s advies!”

Hé Buuv…….gek, gek, hoezo gek?? Beetje wel he?! Ik ga m’n grote teennagel verliezen denk ik, maar goed dat het winter wordt en tijd voor dichte schoenen :-). Enneh……windjes?? Al die geen huur betalen, moeten eruit!!! 🙂 En zeg nou eerlijk…….zolang er geen luchtjes bij vrijkomen…..en ik deed het gewoon op het ritme van de muziek langs de kant, niemand die het opviel……..behalve jou dan…….hihi.

Eerst nog ff vakantie en dan gaan we maar weer beginnen.Dan zijn we wel weer hersteld toch?? Enne volgend jaar doen we gewoon weer 80KM!! Ik ook!! Laten we 1x per jaar eens echt gek doen.Het heeft toch wel iets om ‘s nacht met al die zieltjes in het donker in de polder te lopen.Zou je dan alleen niet zoveel windjes willen laten????

Comments are closed.