Lien’s vakantie

Hij is nog niet om hoor………m’n vakantie!
Al lijkt het er wel op met het trieste weer van de afgelopen 2 dagen! Zondag had ik erg goede hoop op een mooie aansluitende 3e week……maar eh…….die hoop was snel vervlogen gisterochtend en eigenlijk de rest van de dag en ook vandaag weer. En wat ga je dan doen als het zulk slecht weer is?????? Nou eh…..wat dacht je van Ikea?…..de Makro?…..tja, dat hebben we dus op maandag gedaan. Toen Marcel tijdens het shoppen Barry aan de lijn kreeg en vertelde dat we ‘ergens’ in Breda waren, hoorde ik al een gemene lach aan de andere kant van de lijn……hij wist al hoe laat het was…….Lien had last van het ‘IKEA-syndroom’. En weet je wat zo leuk is aan de Ikea? Dat het er in verhouding zo goedkoop is, maar oh wee als je dan uiteindelijk met je echt-broodnodige-levensverruimende-rotzooi bij de kassa staat, dan schrik je jezelf een hoedje van de eindafrekening. Tenminste dat heb ik altijd!!!! We hadden al snel een hele leuke speelgoed-opberg-kast voor de kids gezien……..€100,00……mooie prijs, zeker niet te duur! Maar dan……dan wil Lien natuurlijk ook het mooie ‘bakken-systeem’ erbij, tja……en die zijn dan in verhouding met de hele kast belachelijk duur! We hadden er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om gewoon de helft van het speelgoed weg te doen, maar dat kan ik dan toch ook weer niet, want de kinderen moeten natuurlijk wel kunnen spelen……ahum……
Vandaag hebben we de dag niet met shoppen gevuld, gelukkig voor Marcel en onze bankrekening! Eerst op kraamvisite bij René en Els, wat een schatje…….en dan heb ik het over Lise natuurlijk ;-). Het blijft prachtig zo’n lief, klein baby’tje! En nee, Lien heeft geen last van haar hormonen gehad…….ik ben er klaar mee, het is mooi geweest! En toch…….het blijft het mooiste wat er bestaat……….een pasgeboren mensje & de pasgeboren ouders!
Vanmiddag zijn we eindelijk bij cattery Smiddy in Almere op bezoek geweest! Nou, daar hebben we dus ons ‘derde kindje’ gezien, geaaid en bewonderd. Senna vond het prachtig al die beestjes. Ze kreeg er niet genoeg van en zij mocht uiteindelijk beslissen of en welke poes we zouden nemen. Natuurlijk hadden we een optie op Boy, maar een creme-kleurig katertje Benji was ook nog beschikbaar. Maar de keuze was snel gemaakt want ze wilde toch echt het witte poesje…..eh katje bedoel ik ;-).
Afin, inmiddels ligt onze kroost op bed en is moeders ook total-loss. Nog lekker een kopje thee en vroeg m’n bed in, dat is dan wel weer een voordeel van slecht weer……..slapen doe ik als een roosje!