Lien trug op ‘t honk

Wauw…..dat voelt weer lekker……THUIS!!! Niet dat de vakantie niet leuk is geweest hoor, maar het doet me altijd weer beseffen hoe goed we het thuis hebben……hoe lekker ruim het er is…….hoe schoon het er is……..hoe heerlijk de douche/het bad er is…….hoe fijn het is om gewoon water uit de kraan te kunnen drinken……hoe heerlijk onze bank zit/ligt……je zou bijna denken dat ik last had van heimwee….. 🙂 Maar dat is niet het geval hoor……de vakantie was heerlijk! Lien Witvis is zelfs een beetje verkleurd!
Het huis was prima in orde, de tuin die erbij lag was schitterend….hartstikke goed voor de kids en natuurlijk het overheerlijke zwembad was een luxe die we hier in de tuin niet hebben. De kids hebben heerlijk gezwommen, gespeeld en af en toe ruzie gemaakt….maar dat hoort er nou éénmaal bij. Verder lekker geshopt in de outlet bij Barcelona, een dagje de stad bezocht en een bezoekje aan Figueres (Salvador Dali) gebracht. L’Estartit was trouwens ook een leuk plekkie, leuke winkeltjes en je kon er zelfs frikadellen-speciaal krijgen bij een Hollands tentje……..’t is maar dat je ‘t weet!
Onze Jens blijkt namelijk een echte cultuur-barbaar te zijn…….een hele goede eter…….maar dan wel van de Hollandse pot!!!! Hij heeft heel wat daagjes geleeft op Yoghi-drink en kaakjes, met als gevolg dat hij wat magerder is geworden! Dusseh alle vrienden met het “Sonja-Bakker-Syndroom” (dietiste) misschien moet je dat es proberen een paar weekies ;-)!
Verder hebben we maar weer es geconcludeerd dat onze dochter beter ‘Lotte’ had kunnen heten. Ze lijkt qua stunteligheid precies op haar moeder! Ben ik het zelf niet die ergens tegenaan loopt, vanaf valt, m’n teen stoot of m’n nagels inscheur, dan is het Senna-lief wel die van die rare capriolen uithaalt dat ze weer onder de blauwe plekken staat. Ze heeft zelfs gepresteerd om met haar hoofd op de rand van het zwembad te landen, zodat er een behoorlijk ei op de achterkant van haar hoofd staat. Duidelijk een dochter van mij!!!
Ach ja………je moet tenslotte doen waar je goed in bent!