Categories
Zomaar

Pluim voor Sauna Fit!

Zoals ik in mijn eerdere blog al vermeldde, ging het met Zoon en z’n zindelijkheid ineens niet meer zo goed. De afgelopen dagen gelukkig weer wel. Hij zit weer in z’n ritme. Maar het hele gebeuren heeft me wel aan het denken gezet.
Zoon, die alle stemmingen feilloos oppikt, kan ook wel eens een hoop last hebben van mijn gestress op donderdagmiddag! Dan moet hij al de hele dag op school blijven, inclusief tussen de middag en dan staat daarna om 15h15 mama nog eens te popelen om meteen door naar de zwemles te gaan. Super in de stress of Dochterlief wel op tijd naar buiten zal komen. Iedere minuut telde, omdat het de bedoeling was dat ons ventje om 15h45 in het water lag. Wellicht iets te veel van het goede.
En eerlijkgezegd ook voor mij. Ik begon op woensdagavond al op te zien tegen de donderdag. Niet echt gezond natuurlijk. En na het poep incident van vorige week, vond ik het nu tijd voor actie.
Vandaag heb ik gebeld met de zwemschool en de situatie uigelegd. Ik verwachtte niet meteen een plekje op de zaterdagochtend, maar al plaatsten ze ons maar alvast op de wachtlijst. Desnoods konden we een aantal maandjes stoppen en dan opnieuw beginnen.
Maar de oplossing die ze nu bedacht hebben, overtreft al mijn verwachtingen. Hij mag mee gaan zwemmen met de 4-jarigen. Op zaterdagmiddag. Een half uurtje maar en één ouder mag mee het water in. Ik denk persoonlijk dat dat een schot in de roos gaat zijn voor Zoon.
Op die manier proberen ze zijn niveau iets verder op te krikken zodat hij wellicht in een groep die momenteel al iets verder is kan instromen. Ik vind het super en ben helemaal blij.
En niet in de laatste plaats omdat manlief nu de honneurs kan waarnemen ;-). Meer rust had ik niet kunnen wensen.
En Sauna Fit? Chapeau voor de aangeboden oplossing! 🙂