Lien’s ‘Ex-en’

Wat een weekend!!!
Dat ik naast een begrafenis & crematie ook nog een feest op 1 dag had is één……….maar dat ik dan in 1 weekend ook nog allebei mijn ex-en moet tegenkomen maakt het helemaal compleet bizar.
Heb het hier over de 2 ex-en met wie ik heb samengewoond………
Ex nr. 1 met wie ik 7,5 jaar een relatie heb gehad, waarvan ook nog 1 jaar getrouwd……had ik in geen 10 jaar meer gezien. Niet dat ik hem niet meteen herkende hoor! Precies hetzelfde……..alleen iets ouder en iets dikker………..maar wie is dat niet na 10 jaar?!?! Wat me alleen verbaasde is dat ik me niet meer kon herinneren dat hij eigenlijk zo klein is! Maar net iets groter dan ikzelf…….wat hij trouwens wel gemeen had met ex nr. 2………ook niet zo groot. Misschien dat dat me nu extra opvalt omdat de huidige man-lief behoorlijk lang is! Uiteindelijk bleek dat wij toch niet de echte ‘match-for-life’ waren en dat hij al helemaal niet mijn ‘prins-op-het-witte-paard’ was, maar een jeugdliefde wiens aanwezigheid een gewoonte was geworden.
Ex nr. 2 met wie ik uiteindelijk 5 jaar een relatie heb gehad, ben ik nog wel vaker tegengekomen……..daar verbaas ik me dan ook niet over. Maar dat het uitgerekend allebei in 1 weekend moet zijn wel………en dan in combinatie met ook nog es de bovenstaande faktoren maakt het hele beeld me wel duidelijk dat ik gelukkig moet zijn met wat ik heb en moet proberen zoveel mogelijk te genieten van alles om me heen! Het kan zo afgelopen zijn en dan heb ik het niet alleen over het feit dat we allemaal een keertje dood gaan, maar alles kan ook in no-time veranderen door andere oorzaken.
Gisteravond hebben we dan ook flink ons best gedaan om er een heerlijk feest van te maken. Leuke avond……..lekkere wijn………heerlijk gedanst………veel gelachen!!! En vanochtend deed het behoorlijk pijn toen de kids om 06h15 wakker werden.
Mams is uiteindelijk de gelukkige geworden om er uit te gaan voor de kindjes! Doodop maar in ieder geval niet ziek ;-). Paps mag het zometeen van me over gaan nemen en dan gaat mams maar es even relaxen in bad!! Vanavond gewoon op tijd m’n bedje in en morgen ben ik weer helemaal fit! (ahum…..dream on Lien……je weet zelf ook wel dat je tegenwoordig de leeftijd hebt bereikt dat je er minstens een week over doet om te herstellen van zo’n weekend!)

5 replies on “Lien’s ‘Ex-en’”

Oh oh……word ik even geconfronteerd met het feit dat m’n log inderdaad een openbaar dagboek is. Geeft niks hoor Twan! Reageer er maar op los…… 🙂
Dat heb je weer voor op ex nr. 2, die ik persoonlijk niet in staat acht een PC aan te zetten en m’n log te vinden (voor het geval het wel lukt, sorry R.)!
Of je echt zo klein bent…….tja……..het viel me toen wel op, maar zoals ik al zeg is de huidige liefde nogal lang, dus misschien is het daarom dat ik het me niet meer zo goed kon herinneren. Maar je ziet er verder nog goed uit met je 37 jaar, dusseh…..maak je niet druk. (goh, ben ik nu aan het slijmen tegen m’n ex???????…..oeps)

Tjaa, lien het is net iets anders als “Sex met je ex!!” Lien krijgt mail van der ex en dan wel op der log…. hihi leuk!!! Ik denk niet dat ik dat ooit een mailtje van mijn ex-en zal krijgen (dat zou onder anderen kunnen zijn omdat ze allebei niet weten hoe een computer aan en uit moet, net als ar overigens!!), nou lig ik daar ook niet van wakker ben er eigenlijk wel erg blij mee dat ze me niet meer weten te vinden. Ik zeg; Houwe zo!!!

Ben je er al klaar voor het is tenslotte bijna zo ver! Nou namens ons heel erg veel loop-succes. En we horen wel hoe je over de streep bent gekomen, lopend, stompeld met of zonder brancard! 80, Lien komt er aan…… Succes, Lof Yoes!!

Ben ik echt zo klein??? hahaha dikker klopt inderdaad! Ik heb nog naar je (uit)gekeken bij de begrafenis maar je niet gezien, snap er niets van, je bent niet veranderd.
Gr een van je ex-en

Comments are closed.