Lien’s LCD-scherm

“Lien, volgens mij gaat ons beeldscherm het binnenkort begeven!” roept Mars naar mij terwijl ik de was aan het opruimen ben….. “Yeah, right”, denk ik op mijn beurt, “je zal wel gewoon zo’n mooi nieuw plat scherm willen!” en schenk er vervolgens niet te veel aandacht aan. Ik ken man-lief, die altijd probeert op subtiele wijze duidelijk te maken dat hij iets van zijn boys-toys wil vervangen of aanschaffen. Hij had trouwens net 1 van onze grote schermen weggegeven aan mijn zwager, dus ik dacht echt dat het zo’n vaart niet zou lopen! Totdat Lien dit weekend even haar mailbox wilde opschonen (nadat Mars al de hele week riep dat ik zo belachelijk veel nieuwe mail had ontvangen waar ik nog totaal niet naar had gekeken) en constateerde dat het beeldscherm inderdaad raar deed. Het is helemaal blauw, waarbij ik weer gelijk aan de opmerking “zo blauw als een tientje” moest denken en bijna begon te twijfelen of ik teveel alcohol had genuttigd ;-)……..was echter niet het geval, dus het scherm is simpelweg kaduuk!
“Shit”, dacht ik, “dat kost weer de nodige knaken!” En ploep…..het scherm deed weer gewoon…… “Zie je wel, het valt wel mee”, dacht ik weer, “misschien zit er een kabeltje gewoon niet goed”. Onzin natuurlijk want met zo’n computernerd in huis kun je er meteen vanuit gaan dat de kabeltjes als eerste gecontroleerd zijn. Bovendien ziet hij echt wel gelijk of het daarmee te maken kan hebben of dat er iets met het scherm is……. En toch blijf ik een beetje achterdochtig, ik weet immers hoe graag hij zo’n LCD-scherm wil……. Vandaag een beetje gesurfd en gekeken wat zo’n scherm dan moet kosten! En denk nu niet dat dat dan zomaar het eerste het beste LCD-scherm kan worden. Nee…..geen 17″ scherm en ook niet ÊÊn of ander “wakaloekoe”-merk! Een weekend verder en ik heb me er eigenlijk al weer bij neergelegd dat er een nieuw beeldscherm komt en wat het dan uiteindelijk kost, zal me eigenlijk m’n reet roesten! Tenslotte moet ik ook regelmatig kunnen bloggen!!!! En om dat nu altijd op m’n laptop te moeten doen, da’s ook niet altijd handig (hoezo verwend?)! Deze week zal er dus wel een nieuw LCD-scherm op het buro van Lien & Mars staan……ach en eigenlijk vind ik het ook wel stoer om straks zo’n scherm te hebben wat gelijk als TV kan functioneren……kan per slot van rekening de TV op die kamer ook weer verdwijnen, wat weer aanzienlijk veel ruimte scheelt. GOEDZO LIEN…….alles positief proberen te benaderen 🙂

2 replies on “Lien’s LCD-scherm”

ROZE!!!!! 🙂
Dat je dat nog moet vragen en bovendien als je dan toch naar zo’n zaak gaat…..kijk dan meteen even naar een roze hoesje voor MIJN I-pod….

Comments are closed.