Lien’s tuin

Goh…….ja……..die moet nodig gedaan worden!
Je-weet-wel………snoeien, onkruid weghalen & vegen………heel veel vegen!
Senna heeft de afgelopen dagen heerlijk buitengespeeld, maar de consequentie is wel dat al het speelzand niet meer in de zandbak ligt, maar zo’n beetje door de hele achtertuin. Groot ist’ie niet hoor………de tuin………maar toch altijd te groot voor Lotte & consorten! We zijn niet zulke tuinierders………..geen groene vingers, zullen we maar zeggen! Vind het daarentegen wel heel gezellig als de tuin weer netjes is en er staan weer van die gezellige plantjes te bloeien (geen geraniums a.u.b.). Maar ik moet dus nog helemaal gaan beginnen……heb nog geen plantje gekocht……en moet zelfs de buxus-hegjes nog snoeien! Nou heeft iemand mij ooit verteld dat je dat niet mag doen als de zon schijnt! Meer excuses heeft Lotte niet nodig om dan maar te denken “ANDER KEERTJE DAN MAAR” 🙂
We hebben 1 boom in de achtertuin…..een pruimenboom! En ondanks dat wij allebei geen groene vingers hebben, hangen daar ieder jaar weer een hele hoop heerlijke zoete pruimen aan. Ook dit jaar ziet de oogst er weer goed uit. Natuurlijk wordt de helft opgegeten door de vogeltjes, maar daar zit ik niet zo mee hoor! Die moeten tenslotte ook eten en bovendien waar moet ik anders met al die pruimen blijven? Ben nu ook niet het type dat een bordje in de voortuin zet met “pruimen te koop”……….alhoewel ;-).
Kan natuurlijk altijd nog aan mijn eigen “wiskid” vragen of hij ff een webwinkeltje opent voor ‘mijn’ pruimen……ik zie mezelf al gaan naar het postkantoor om de verkochte pruimen te versturen!
SLOGAN voor de website: “Koop pruimen van Lien en je schijt voor 10”
🙂 🙂 🙂 🙂