Lien’s familiedag III

Ja hoor……..Lotte is terug zonder gebroken benen!
Alleen wat spierpijn en enkele blauwe plekken rijker na een heerlijk dagje skiëen. De familie Broeks was goed vertegenwoordigd op de niet al te drukke binnen-ski-baan. De lift bestond uit een lopende band waar je echt even het gevoel van te pakken moest krijgen. Lien was in topvorm en niet 1x gevallen……..wat we echter niet van de rest van de familie kunnen zeggen. De meesten van ons gingen met de 1e keer opstappen op de band goed onderuit…….band stil……de rest blauw van het lachen (zo zijn we dan ook weer wel ;-)).
Telkens als je dus die 650 meter omhoog werd gehesen en de band stond weer stil (wat echt klote was) dan keek iedereen achterom met een grijns van “daar stapt weer een BROEKS op de band”…….
Op de baan zelf hebben zich ook enkele val-partijtjes voor gedaan, waaronder man-lief die niet al te zacht uitgedrukt ‘behoorlijk op z’n bek’ ging. Overmoedig……..wat je natuurlijk allemaal wordt als het lekker gaat……..goed hard op z’n snowboard naar beneden en hupsakiday………een dikke blauwe knie rijker en wij een leuk stukje film ;-)!
Ben erg benieuwd naar de foto’s want het zooitje ongeregeld heeft er een flink aantal geschoten. Onze eigen ‘Cor de Kock’ (Mars dus) had z’n camera niet meegenomen, maar desalniettemin zijn er echt heel veel foto’s door de rest gemaakt. Ze zullen binnenkort te zien zijn op de familiedag.broeks.net-site.
Na een zéér geslaagde dag, werd er nu al geroepen dat we de volgende keer een hele week met z’n allen gaan skiëen.
Lotte zegt: “kom maar op, wij gaan wel mee……..GAAF!” We zijn er goed in!!!!