Ogentest!

Het was gisteren weer zover……onze dochter mocht opnieuw komen opdraven op het consultatieburo voor de steeds mislukkende ogentest. Heel subtiel heb ik papa-lief verzocht het deze keer maar eens voor z’n rekening te nemen, wat’ie ook zonder te mokken heeft gedaan. Resultaat??? Nou…..madam had er weer geen zin in! Nou moest het deze keer ook aan het einde van de dag en iedereen met opstandige peuters en kleuters weet, dat je zoiets niet aan het einde van de dag moet doen als ze al moe zijn van een dagje school, en wat al nog meer…… Met onze schattige dochter was dus weinig aan te vangen en uiteindelijk heeft de arts maar besloten een doorverwijzing naar de oogarts in het ziekenhuis te geven. Met het idee ‘nou dat wordt dus ergens in het nieuwe jaar’ belde ik het afsprakenburo van het ziekenhuis. Want zeg nou zelf…..het enige wat je steeds hoort is wachtlijsten, wachtlijsten, wachtlijsten. En wat denk je? We kunnen vrijdag al terecht!!!! “Dan gaan we naar de ogendokter he mam?” zei ze trots. Es kijken of ze nog steeds zo trots is als ze straks een brilleke moet……………zucht

2 replies on “Ogentest!”

Oh oh……dat gaat inderdaad wel héééél erg die kant op! Ben benieuwd wat die ogendokter morgen tegen ons gaat zeggen…….ik hou je op de hoogte 🙂 Succes met jullie ‘bijna-kleutertje’!

mijn kleine bijna 4 jarige dochter mocht afgelopen maandag weer aantreden… ook om nogmaals de ogentest te doen… en ook hier was papa mee… en ook weer had ze er geen zin in en mag ze over 4 weken nog een keer… ik voel die ogendokter ook al aankomen…:)

Comments are closed.