Lien’s boodschappen

Wat een gedoe iedere week weer!
Wat zullen we deze week es eten, wat is er nog en wat heb ik nodig???? Iedere week hetzelfde gedoe en gehaast naar de supermarkt om met een kar vol boodschappen weer te staan stressen bij de overvolle kassa’s! En Lotte zou Lotte niet zijn als ze niet regelmatig door al dat gehaast het nodige uit haar handen laat vallen, zoals laatst een potje appelmoes……lekker zooitje werd het. Ik moet ze wel nageven dat ik gratis een nieuw potje kreeg en de rotzooi ook niet zelf hoefde op te ruimen! Als dan uiteindelijk alles op de band ligt en is afgerekend, kun je alles opnieuw in een niet te volgen tempo in de boodschappenkrat laden….huppekee……met de kar richting auto, waar je je weer een bult staat te sjouwen om de boel in de laadbak te krijgen……. Jaja….wij moeders alias werkende huisvrouwen hebben het zwaar!!!! Thuis begint de hele riedel opnieuw met uitladen (de spit schiet al in m’n rug als ik eraan denk) en alles in de juiste kastjes, laden, koelkast & diepvries proppen…..
En wat denk je???? Ben ik vanavond met vriendin Chris aan het bellen en die zegt domweg: “jij bent ook niet wijs!!!! Je moet Appie je spullen gewoon thuis laten brengen!!” “Huhhh”, antwoord Lotte, die in eerste instantie geen idee heeft waar Chris het over heeft!!! Na wat uitleg van haar kant, valt het kwartje……..ze heeft het over het electronisch boodschappen doen bij www.albert.nl die dan vervolgens netjes al je wekelijkse boodschappen thuis in je keuken komt brengen… Natuurlijk had ik daar al wel eens van gehoord, maar ik (Lotte!!!!) dacht daarbij gelijk aan bejaarden die echt zelf niks meer kunnen! Je reinste onzin natuurlijk, want het zou me inderdaad een hele hoop stress, tijd en rugklachten besparen! Ik tijdens het telefoongesprek nog aan het checken op www.albert.nl en want denk je?? Natuurlijk wordt er in Sprang-city nog niet bezorgd………..zucht……….veel meer dan de optie “houdt mij op de hoogte” kon ik niet invullen, afwachten dus……misschien als heel Nederland al gewend is aan het electronisch winkelen, vinden de busjes van Appie ook de weg naar ons dorpje in Brabant!
Nu blijft alleen optie 2 nog over: man-lief de boodschappen laten doen! Sorry lieffie……. ๐Ÿ˜‰
Echt de enige manier om niet gestressd, vermoeid, chagerijnig en met rugklachten het weekend te beginnen!!!

6 replies on “Lien’s boodschappen”

Nou, nou, nou Kockie………die van jou mag er anders ook zijn hoor! ๐Ÿ˜‰

Die roze beertenders komen echt wel op de markt!! We moeten echt krups gaan bellen hoor! ๐Ÿ˜‰ Ik vind homo-mannen heel gezellig en helemaal als ze ook nog bier drinken (en kut roepen)!
Wok-ze vanavond enneh…..lekker……een beetje slagroom als toetje ๐Ÿ˜‰

He Lientje….
Nou ik heb dan toch liever die “jhooze” beertender!! Ze zijn echter alleen nog maar in een oranje-uitvoering leverbaar en dat is simpelweg m’n kleur niet. Maar op een dag, willen vast ook alle homo-medemensen een beertender thuis in de keuken. En dan komt er vast een roze-uitvoering!!
En wat eten we vanavond??? Nou ik denk dat ik zo de wokchinees maar eens een bel maak. En dan onder hem mom van “3-jaar-een-linde-lady” maar eens even een tafeltje voor linde-man & lady’s reserveer. Dan krijg ik toch nog wat.. Ar heeft ongetwijfeld ook een mond vol voor me in gedachten ….. Maar dan graag wel een wokchinees als vooraf!!

Wat een goed idee Mars!! Misschien wordt boodschappen doen dan toch nog leuk…….als ik het in roze kratjes mee kan nemen ๐Ÿ˜‰
Ik zal Heineken morgen meteen een voorstel doen om de fustjes ook in het roze te produceren en ook beertenders moeten ze roze maken! Wedden dat veel meer mannen er รฉรฉntje mogen aanschaffen? Ja Mar10e ook bij jullie staat een mooie roze beertender leuk in de keuken!!! Oh nee, Ar wil flesjes…..dan die ook maar roze, vind je niet?

Als je maar niet denkt dat ik met een roze kratje op pad ga!!! (tenzij er een aantal vustjes gehaald moeten worden natuurlijk) ๐Ÿ˜‰

Comments are closed.