Prikje

Dat went nooit!!!!!
Gisteren heeft Jens weer een prik gekregen……..DKTP…….in z’n beentje!
Zit je dan als moeder te kijken hoe zo’n “nep”-verpleegster ff een naald in je kind steekt.
“Hou hem maar even goed vast, want je weet nooit wat ze in een reflex doen!” Nee natuurlijk niet……….dat weten we nog niet eens van onszelf! Daarom heet het ook reflex….denk ik zo!
Onze Jens is echter een stoere kerel en gaf geen kick, maar vandaag is het al de hele dag afzien met ‘m.
Mams kon weer vanaf thuis werken, want met 40 graden koorts breng je zo’n ventje natuurlijk niet naar de oppas!
Hij wilde maar 2 dingen………slapen of op schoot knuffelen (hoe kan het ook anders, het blijft natuurlijk een kerel ;-)).
Zieke kerels dat is echt afzien voor de rest van het gezin hoor! Het is maar goed dat ze nooit een bevalling hoeven te doen! Dan was geboorte-beperking in China nooit nodig geweest en was deze aardkloot een stuk minder dichtbevolkt.
Al moet ik toegeven dat er een hoop mannen zijn die toch al een aardig 3-maanden-zwanger-buikje hebben………;-) maar gelukkig hoeven ze nog niet te bevallen en krijgen ze ook geen verdovingsprikken om vervolgens de ontplofte egel (Daphne Deckers) weer helemaal aan elkaar te naaien…………

5 replies on “Prikje”

Oeps 10 seconden kom jij 2 keer dan .whoeaaa(joker)Ene het is idd maar goed dat mannen niet kunnen baren Stel je eens voor een man die ligt te werpen en een vrouw die mee zit te puffen hmzzzzzzzz Nehhhhhhh die andere optie lijkt mij beter 2 keer 5 sec en daarna een biertje …….yep ik ga voor het biertje

Jullie klagen over 9 maanden, de mannen over de gehele periode ( behalve die tien seconden dan van ons )

Tja………ik had eerlijkgezegd ook niet verwacht dat het allemaal nog goed zo komen na het uitpoepen van zo’n achtponder…….
Ik zeg: “die gyneacologen zijn er goed in!”

Zo dat is maar even gezegt heren! Wij vrouwen hebben na die avond fun eerst negen maanden moeten afzien. En als of dat dan nog niet lang genoeg is komt daar nog een knallend einde achteraan. Voordat de boef dan eindelijk op je buik kan liggen, in plaats van opgevouwen erin.
Het is volgens de mannen vast allemaal zo erg niet. Ze hadden het als het had gemoeten ook wel gekunt. Nou als je wilt ervaren wat wij ervaren hebben; “Probeer dan met een rietje een tennisbal door je neusgat heen te blazen!” Als dat is gelukt, zullen wij daarna nooi meer zeggen dat mannen kleinzeeeeeeeeerig zijn….

Comments are closed.