Wordt Donor!

Wat een schok, wat een commotie, wat een opwinding. De grote donorshow van BNN! Iedereen had er wel een mening over. En een mening tja……da’s net een erectie, je hebt er zo één maar probeer ‘m maar eens overeind te houden. Iedereen heeft het er dus de afgelopen week over gehad. Schandalig of niet? Ethisch verantwoord of niet? Goede stunt of niet? Ook ik had op z’n minst m’n twijfels. Toch kon ik het niet laten om vanavond even een kijkje te nemen, hoe 2-strijdig mijn gevoel ook was. Ik heb natuurlijk m’n principes, maar als het nodig is heb ik ook andere 😉 . Dat het donorprobleem onder de aandacht wordt gebracht….prima, maar op deze bizarre, onmenselijke manier….nee. Daar had ik duidelijk moeite mee. Maar dan de ontknoping! Alles in scene gezet! De zieke vrouw bleek een kerngezonde actrice die helemaal geen nier ging afstaan. De 3 kandidaten zijn wel degelijk nierpatiënten en waren in het complot betrokken. Wat een stunt! Wat een toppers bij BNN om zoiets controversieels te bedenken. Petje af! Dus lieve mensen ook via Lien’s Log de oproep: download het donorformulier op www.bnn.nl. VUL IN…..WORDT DONOR!!! Dank u!

7 replies on “Wordt Donor!”

Domme pipo dat ik ben…..slip-off-the-pen….. ik heb het natuurlijk over donor ipv doner. Maar goed met de hoeveelheid bier die jij nog in je lijf hebt, kun je dat ook niet meteen snappen 😉

Haha….nou Reneeke, iedere reactie is welkom. Je hoeft het zelfs ook niet eens te zijn met wat ik log. Bovendien ben ik het roerend eens met wat je schrijft over ‘je bent doner, tenzij anders aangegeven’! Invoeren die hap! Mij mogen ze kaalplukken…..
En wat je mening (en dus erectie) betreft: Lucky you! 😉

OK, een keer serieus dan…
Briljante actie van m’n BNN vrienden maar mijn erectie, en dus mijn mening, blijft loeihard overeind staan; eens geen donor, altijd geen donor. Da’s iets persoonlijks en lost niet echt het probleem van het donortekort op… Maar deze show verandert niets aan mijn gedachten… Wel jammer dat er zoveel mensen zijn die zo’n codicil uit hufterigheid niet willen invullen. Iedereen moet automatisch als donor worden opgegeven, tenzij schriftelijk is vastgelegd dat hier bezwaren tegen zijn.
Shit, en ik dacht dat je alleen maar funny mocht reageren… 😉

Comments are closed.